- 27 Ocak 2010
- 132.112
- 97.150
- 5.488

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garry kadar yırtıcı değil ama çok daha teknik birisi. Bence bizde oynayan kimseye benzemiyor profili. Dribbling kabiliyeti olarak izlerken belki Bruma'yı andırabilir biraz ama o kadar sprinter de değilGarry gibi mi
Eğer öyleyse şampiyonuz
Garry gibi mi
Eğer öyleyse şampiyonuz
Maç koparma noktasında hızlı ve patlayıcı futbolcular daha iyi oluyor buna katılıyorum ama bu konuda ne Traore ne de Mounir olurdu çok net Onyekuru olurdu 2018-19'da 0-0'ı çok zor aşıyorduk 1-0'dan sonra her maçı Onyekuru alıp götürüyordu Traore ve Mounir o kadar patlayıcı özelliği yüksek değil sadece Traore'nin Mounir'e oranla daha fazladır.Katılmıyorum. Mounir de iyidi mesela Emre onu da şutladı istediklerini yapmıyor diye.
Traore kalbur üstü bir adam, özellikle maçı koparma noktasında ilaç olurdu ama sakatlık problemi var, esas sorunu da o.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmazCafe Brown filan saniyondur sen
Beğenir misin barrowuBarrow daha yeni 15e gitmedi mi
Nasıl alıcaz kolpa team
analiz alalım admirimBarrow daha yeni 15e gitmedi mi
Nasıl alıcaz kolpa team
Yorumlarda çok iyi bir oyuncu olduğu söyleniyor
Nedemek oayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Kötü transfer demedim zaten beklenen verimi vermediler şuan içinNeyi vermedi yav
Seferle Yusuf sadece
Ross sakatlanana kadar iyidi
Midstjö iyi herif kim ne derse desin
Kazım sakatlanana kadar iyiye gidiyordu
Mata'nın da katkısı kötü değil, skor noktasında. Zaten ekstra olarak alındı.
Hatta Sefer de cvsiyle kötü bir seçenek değildi.
Burada kötü yönetilen süreç sadece Yusuf var, onda da herkes sevinmişti geldiğinde zira yabancı adama 6yı verdik dedim diye bana laf atan olmuştu bayağı.
Yusuf'a bile tutmadı demem, Fener Ferdi'yle Zajc'ı 4. senelerinde kazandı, ne olacağı belli olmaz.
o ülkelerin gs'yi takip etmesini severimGambia Milli takiminda oynayan oyuncu > ret
Afrika'dan bir ulkeyi temsil eden oyuncu alinacaksa en azindan Dunya Kupasina giden ulkelerden olsun, ne bilim Gana, Kamerun Nijerya gibi. Gambia ne ula? Yok Zimbabwe.
Daha çok golcü mü?, asistci mi? renktaşGarry kadar yırtıcı değil ama çok daha teknik birisi. Bence bizde oynayan kimseye benzemiyor profili. Dribbling kabiliyeti olarak izlerken belki Bruma'yı andırabilir biraz ama o kadar sprinter de değil![]()