Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karar verdim ki, wilf-zaha ve tete'ye sezon sonuna kadar tam destek vereceğim. varsın adam gökhan sazdağı'na karşı falan üstünlük kuramasın. problem değil.

mbappe de hasan ali kaldırım'a karşı üstünlük kuramamıştı bir maçta.

mental durumlar vardır, fiziksel eksiklik vardır, gelir geçer. klas kalıcıdır.

bu çocuklar bizim değerimiz.

bir de fbli taraftarlar en çok bu ikisine yükleniyor.

fbliler bir şeylere yükleniyorsa, o şeyler gs için hayırlıdır.

kendilerine koşulsuz destek!

Şu adamdan orta sahayı kurtarmasını bekliyorduk.
GEMQCHZWsAAmpzQ

Şu adamdan orta sahayı kurtarmasını bekliyorduk.
GEMQCHZWsAAmpzQ
bu arkadaşın ise, alacakları dahi ödenmeden derhal kovulması gerekmektedir. bir kulüp nasıl ki bir futbolcuya maaş taahüt ediyorsa, bir futbolcu da sakatlık vs dışında fit olmayı taahüt etmelidir etik olarak.

o zaman herkes 3 m euroluk söleşmesini yapsın ve yatsın böyle şey olur mu?

sen birincil görevini yerine getirmiyorsun ki hangi alacağını hakedesin?

bu arkadaşın ise, alacakları dahi ödenmeden derhal kovulması gerekmektedir. bir kulüp nasıl ki bir futbolcuya maaş taahüt ediyorsa, bir futbolcu da sakatlık vs dışında fit olmayı taahüt etmelidir etik olarak.

Dosta korku düşmana güven veren bir fotoğraf karesi

kötü oynarsın, sakatlanırsın, formsuz olursun hepsi futbolun içinde olağan şeyler. hepsi kabul.

fakat kilo almak nedir ya? yani bunun bir tık üstü, maçtan önce alkol almak falan.

imzayı attığı gün ile bu gün arasında net 10 kg vardır. inanılır şey değil.

Kulüplere her transfer dönemi istediği futbolcuyla sözleşme feshetme hakkı verilmeli. Yeter bu futbolcuya dayalı düzen

kötü oynarsın, sakatlanırsın, formsuz olursun hepsi futbolun içinde olağan şeyler. hepsi kabul.

fakat kilo almak nedir ya? yani bunun bir tık üstü, maçtan önce alkol almak falan.

imzayı attığı gün ile bu gün arasında net 10 kg vardır. inanılır şey değil.
Şey
bunu takım halinde yaptık :whistle:

@Veli Baltacı aklın yolu bir!

taraftarın bir kısmı kime destek vermesi gerektiğini kimi yermesi gerektiğini hiç bilmiyor!!!!

ite köpeğe maskara ettiler çocukları!!!!

Kesinlikle biz neden sanchesi aldık transferin son günü onca parayı stopere bağladık, neymiş efendim nelsson gidecekmiş biz daha İtalyan milli oyuncuyu satamadik ama nelsonu satacakmisiz
Transfer konusunda çok büyük patladik abartmıyorum ortasaha için 20 milyon verip 2 tane Fransa alt liginden kanat alsanyine iş yapardı yıllarca onyekury show yaptı bu ligte
Açıkçası esas hatalı kim bu konuda hocamı çok baskın çıktı yoksa erden baskanmi çok baskın çıktı
Beni esas kızdıran hocanın dünkü açıklamaları transferde cuvalladigin halde eksikler ortada hala daha sol bek diye tutturuyor ortasaha oyuncularımızın skor katkısı 0 hocam desel3r ne der acaba
Bana göre Erden tarafı hatalı. İcardi transferi tutunca çok fazla isimli riskli adamlara gitti ama o adamlar İcardi gibi değil. İcardi başka bir seviye... Zaha, Ziyech falan bunlar asla İcardi sınıfında oyuncular değil.

Paramız yok bonservis veremiyoruz dedi gitti en rahat olduğumuz belki de en transfer gerekmeyen yere oyuncu alıp 9.5 milyon €'yu oraya bağladı. Üstüne bir de tutma ihtimali %5 olan Ndombele çekti en ihtiyacımız olan bölgeye... Hani ona mecbur kaldı ama orta saha transferini o güne bırakması büyük hataydı.

Lig bittiğinde sol bek ve sağlam bir orta saha lazımdı. Hadi bir de Mertens ile dönüşümlü oynayacak bir forvet arkası lazım diyelim. Bir transfer planlaması olduğunu varsayıyorum ve çokta iyi başladık. Angelino'yu getirdik tutmaması ayrı mesele. O Polonyalı elamanı biz alamayınca Erden'in hırs yapıp Zaha transferinde araya girmesi ve bize getirmesi bence tüm transfer planlarını mahvetti.

Sonrası zaten facia oldu. Hoca Rashica'yı istediğini söylemişti. Erden onun yerine 2 kanat aldı hiçbiri bizim oyun anlayışımızdaki Rashica kadar katkı vermedi. Yetmedi en önemli transfer orta saha için son günü bekledi. Yine büyük isimler (Amrabat vs.) kovaladı ama onlarda son gün bizi tercih etmeyince sap gibi ortada kaldı. Yani 9.5 milyon €'ya iyi bir orta saha bence alınırdı ama sen onu son güne bırakırsan tabi ki alamazsın. Büyük patladık.

Transfer dönemi bittiğinde buna yakın bir yazı yazmıştım nöbete millet sallamıştı bana ama aldığımız tüm adamlar neredeyse riskli ve son 6 ayda doğru düzgün maça çıkmamış adamlardı. Neyse bakalım buradan nasıl döneceğiz? Fakat sol bekten önce mutlaka orta saha almamız lazım bu ara transfer döneminde.

Son düzenleme:
hoca diyor ya antremanda kimse ndombeleden topu alamıyormuş

yeminle eyvahhh dedim içimden

normal ozaman ortasahamızın yol geçen hanı olması !!!!

Dünden beri fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum. Eğer fotoğrafta oynama yapılmadıysa içler acısı.

FIFA veya UEFA kim ilgileniyorsa futbolcuların haklarını savunduğu kadar takımlarının da haklarını savunması lazım. Bu adam sorumluluklarını yerine getirmiyorsa bize bir hak doğması gerekiyor. Kaldığı dönemi ödeyelim ve biletini alıp gönderelim.

hoca diyor ya antremanda kimse ndombeleden topu alamıyormuş

yeminle eyvahhh dedim içimden

normal ozaman ortasahamızın yol geçen hanı olması !!!!
ya zaten bu haliyle kimse ndombele'den topu alamaz. adam bildiğin shaq gibi. sorun olan ise bu durumun sadece 7 ila 10 dakika sürmesi.

yıllık maaşını 100k eur yapalım, her maç sadece son 15 dk oynasın, ligin en iyi topçusu olur. 16 dk değil ama.

şimdi böyle bir adama 3 m eur maaş vermek hiç de doğru değil.

NBA'de Zion icin oyle bir madde var. Avrupa'da neden yapmiyorlar anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt