- 4 Ağustos 2009
- 83.679
- 62.324
- 5.093
Lider fener üst üste bombalari patlatıyor biz hala uyuyalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanılmaz kadro planlaması hataları var
Dubuayı yolluyosun parasını ödüyosun geri de alamıyosun
Sağbek yedeğin olmadan sezona başlıyosun
Berkanı yolluyon geri alıyon
Nelsonu satmadan davinsonu alıyosun adamı yedeğe çekiyosun satışta elini zayıflatıyosun
Gökdeniz eyüp bunları alıyosun oynatmayacağın belli kiralamıyosun
Halili niye aldın belli değil
Zanioloyu ölme eşşeğim ölme şartlarıyla kiralıyosun
Kiraladığın altyapı oyuncuları süre alamıyo yolladığın kulüplerde
Kadro çorba oldu kaan,barış,kerem falan 50 tane yerde oynamak zorunda kalıyo falan
Erden bey bi basın toplantısı yapsın ve bizi aydınlatsın lütfen şu hataları fmciler yapmıyodur
Lütfen biat etmeden biraz sorgulayalım
Bazı futbolculardan umutlu olunmayabilir. Mesela benim de teteden ndombeleden umudum yok ama 2-3 doğru transferin bu takımda taşları yerine oturtacağını düşünüyorum. Yönetim bu transferleri yapmak zorunda bi şekildeÇok haklısın taraftar kötü sonuç gelse bile umudunu kaybetmez kaybetmemeli ama bu takımdan umudu olan insan sayısı çok az çünkü mücadele ve hırs kısmı yok
Zaha genel olarak bitmiş Babel'e benzetiliyorsa Tete Yunus Akgün'den daha kötü bir kanat oyuncusu olarak düşünülüyorsa Ndombele bu halde takılıyorsa nasıl umutlu bir ortam olacak ki taraftar olarak kendimizi hırpalıyoruz.
Ndombelenin tutmama sebebi yetenekleri değil, adamın futbolla ilgili bir düşüncesi yok, kafasını vermiyor. Bu yüzden performans alamıyoruz.Ndombelenin tutma ihtimali yoktu. Azicik futbolu takip eden herkes bunu soyluyordu. Vecino ise en azindan futbolcu ve futbol oynuyor
karar verdim ki, wilf-zaha ve tete'ye sezon sonuna kadar tam destek vereceğim. varsın adam gökhan sazdağı'na karşı falan üstünlük kuramasın. problem değil.
mbappe de hasan ali kaldırım'a karşı üstünlük kuramamıştı bir maçta.
mental durumlar vardır, fiziksel eksiklik vardır, gelir geçer. klas kalıcıdır.
bu çocuklar bizim değerimiz.
bir de fbli taraftarlar en çok bu ikisine yükleniyor.
fbliler bir şeylere yükleniyorsa, o şeyler gs için hayırlıdır.
kendilerine koşulsuz destek!
Becao uzun süreli sakat dönüşünün nasıl olacağını bilmiyorlar tekrardan sakatlanmayacağının bir garantisi yok, Samet'i direk yolladılar Serdar bir var bir yok garanti hareket edip bir yerli bir yabancı stoper çekip merkezede 1 hamle yaptılar.
Açıkçası geçmişte forvet almaları gerekiyorken sol bek ya da sol bek almaları gerekiyorken orta saha aldıkları dönem var ama bu dönem neye ihtiyaçları varsa onu alıyorlar. Tutar tutmaz bir şey diyemem her transfer risktir ama bu sene neye ihtiyaç varsa ona yöneldiler.
Çağlar hamlesi onlara şu yönden kritik Krunic-Fred-Szymanski orta sahası yapacaklar yerli stoper ihtiyacını karşılıyorlar.
Oosterwolde stoper değil sol bek oyuncusu bizdeki Barış ve Kaan gibi çeşitlilik katıyor. Çağlar'ı alırlarsa 8+3'de yine Ferdi, Çağlar, İrfancan yaparlar başka seçenek yapmalarına gerek yok kağıt üstünde gayet iyi gözüküyor her şekilde çeşitlilik katar.Ben katılmıyorum. Zaten Bonucciyi aldılar. Elde Osterlwolde, Serdar Aziz var daha. Eee Djiku, Becao dönünce 6 stoperi ne yapacak FB ?
Ferdi ve İrfan/Cengiz kısmı banko 2 yerli. 3. Yerli yeri geldiğinde İsmail ya da Mert hatta Serdar Aziz bile olabilirdi. Bizim 50 tane kanat aldığımız gibi hiç ihtiyaç yokken aynı hatayı kendileri yapıyor şuan sırf fırsat transferi diye.
Bunu alirlarsa, umarim Zanioloya bizim Angelino muamelesini yapmazlar
Ne fark ediyor ki. Sonuc olarak ne oldugu belliydi. Azicik takip eden herkes patlayacagini soyluyorduNdombelenin tutmama sebebi yetenekleri değil, adamın futbolla ilgili bir düşüncesi yok, kafasını vermiyor. Bu yüzden performans alamıyoruz.
Bende diyorum ki işte abi zaten diğerlerinden zarardayız başa baş takasların belki bunlardan biri tutar zararı çıkarırızHayır da iş yapmayanı iş yapmayacakla değiştirmek saçma
Halille yusuf gitmeli diğer ikisi gelmemeli noktasındayım