Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lider fener üst üste bombalari patlatıyor biz hala uyuyalım.

İnanılmaz kadro planlaması hataları var

Dubuayı yolluyosun parasını ödüyosun geri de alamıyosun

Sağbek yedeğin olmadan sezona başlıyosun

Berkanı yolluyon geri alıyon

Nelsonu satmadan davinsonu alıyosun adamı yedeğe çekiyosun satışta elini zayıflatıyosun

Gökdeniz eyüp bunları alıyosun oynatmayacağın belli kiralamıyosun

Halili niye aldın belli değil

Zanioloyu ölme eşşeğim ölme şartlarıyla kiralıyosun

Kiraladığın altyapı oyuncuları süre alamıyo yolladığın kulüplerde

Kadro çorba oldu kaan,barış,kerem falan 50 tane yerde oynamak zorunda kalıyo falan

Erden bey bi basın toplantısı yapsın ve bizi aydınlatsın lütfen şu hataları fmciler yapmıyodur

Lütfen biat etmeden biraz sorgulayalım

Angelino maaşı ne kadar acaba? Boşa yarım sezon yatıracağımıza alıp oynatıp sezon sonu satmayı deneyelim diyeceğim de bizde kariyer sezonunu oynasa bile satamayız gibi geliyor ama bu kıtlıkta başka çare de kalmayacak gibi gidişata bakılırsa en azından iyi 1 orta saha bulabilirler umarım 2-3 milyon euroya scout transferi yapılabilir Fener Crespo'yu kaç paraya aldı sanki en azından bir dönem de olsa verim aldı mecbur böyle denemeliyiz para yok diye bir şey yok.

İnanılmaz kadro planlaması hataları var

Dubuayı yolluyosun parasını ödüyosun geri de alamıyosun

Sağbek yedeğin olmadan sezona başlıyosun

Berkanı yolluyon geri alıyon

Nelsonu satmadan davinsonu alıyosun adamı yedeğe çekiyosun satışta elini zayıflatıyosun

Gökdeniz eyüp bunları alıyosun oynatmayacağın belli kiralamıyosun

Halili niye aldın belli değil

Zanioloyu ölme eşşeğim ölme şartlarıyla kiralıyosun

Kiraladığın altyapı oyuncuları süre alamıyo yolladığın kulüplerde

Kadro çorba oldu kaan,barış,kerem falan 50 tane yerde oynamak zorunda kalıyo falan

Erden bey bi basın toplantısı yapsın ve bizi aydınlatsın lütfen şu hataları fmciler yapmıyodur

Lütfen biat etmeden biraz sorgulayalım

Yazın yapılan en büyük hatalar

Orta sahaya adam akıllı transfer temmuz ayının başında getirilmeliydi

37 yaşındaki Mertens i rotasyon oyuncusu yapıp yerine skorer 10 no getirilmeliydi

Sol bek konusunda ince eleyip sıkı dokumalıydık 3lü sistemin sol bekini analiz etmeden almışız resmen teknik heyete yazar bu da

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok haklısın taraftar kötü sonuç gelse bile umudunu kaybetmez kaybetmemeli ama bu takımdan umudu olan insan sayısı çok az çünkü mücadele ve hırs kısmı yok

Zaha genel olarak bitmiş Babel'e benzetiliyorsa Tete Yunus Akgün'den daha kötü bir kanat oyuncusu olarak düşünülüyorsa Ndombele bu halde takılıyorsa nasıl umutlu bir ortam olacak ki taraftar olarak kendimizi hırpalıyoruz.
Bazı futbolculardan umutlu olunmayabilir. Mesela benim de teteden ndombeleden umudum yok ama 2-3 doğru transferin bu takımda taşları yerine oturtacağını düşünüyorum. Yönetim bu transferleri yapmak zorunda bi şekilde

karar verdim ki, wilf-zaha ve tete'ye sezon sonuna kadar tam destek vereceğim. varsın adam gökhan sazdağı'na karşı falan üstünlük kuramasın. problem değil.

mbappe de hasan ali kaldırım'a karşı üstünlük kuramamıştı bir maçta.

mental durumlar vardır, fiziksel eksiklik vardır, gelir geçer. klas kalıcıdır.

bu çocuklar bizim değerimiz.

bir de fbli taraftarlar en çok bu ikisine yükleniyor.

fbliler bir şeylere yükleniyorsa, o şeyler gs için hayırlıdır.

kendilerine koşulsuz destek!

eleştirelim tabi de bu adamların bonservisi bizde

o yüzden kazanmamız lazım

donesk diye bi yer kalmadı herifler 12 milyona adam alıyor
biz ne zaman alacağsak

Ben katılmıyorum. Zaten Bonucciyi aldılar. Elde Osterlwolde, Serdar Aziz var daha. Eee Djiku, Becao dönünce 6 stoperi ne yapacak FB ?

Ferdi ve İrfan/Cengiz kısmı banko 2 yerli. 3. Yerli yeri geldiğinde İsmail ya da Mert hatta Serdar Aziz bile olabilirdi. Bizim 50 tane kanat aldığımız gibi hiç ihtiyaç yokken aynı hatayı kendileri yapıyor şuan sırf fırsat transferi diye.

Becao uzun süreli sakat dönüşünün nasıl olacağını bilmiyorlar tekrardan sakatlanmayacağının bir garantisi yok, Samet'i direk yolladılar Serdar bir var bir yok garanti hareket edip bir yerli bir yabancı stoper çekip merkezede 1 hamle yaptılar.

Açıkçası geçmişte forvet almaları gerekiyorken sol bek ya da sol bek almaları gerekiyorken orta saha aldıkları dönem var ama bu dönem neye ihtiyaçları varsa onu alıyorlar. Tutar tutmaz bir şey diyemem her transfer risktir ama bu sene neye ihtiyaç varsa ona yöneldiler.

Çağlar hamlesi onlara şu yönden kritik Krunic-Fred-Szymanski orta sahası yapacaklar yerli stoper ihtiyacını karşılıyorlar.

Bunu alirlarsa, umarim Zanioloya bizim Angelino muamelesini yapmazlar

UEL maçımıza 1 aydan az zaman kaldı
Alacağımız adamları hemen getirelim ki adapte olabilsinler
İlle bekleyeceğiz

Ben katılmıyorum. Zaten Bonucciyi aldılar. Elde Osterlwolde, Serdar Aziz var daha. Eee Djiku, Becao dönünce 6 stoperi ne yapacak FB ?

Ferdi ve İrfan/Cengiz kısmı banko 2 yerli. 3. Yerli yeri geldiğinde İsmail ya da Mert hatta Serdar Aziz bile olabilirdi. Bizim 50 tane kanat aldığımız gibi hiç ihtiyaç yokken aynı hatayı kendileri yapıyor şuan sırf fırsat transferi diye.
Oosterwolde stoper değil sol bek oyuncusu bizdeki Barış ve Kaan gibi çeşitlilik katıyor. Çağlar'ı alırlarsa 8+3'de yine Ferdi, Çağlar, İrfancan yaparlar başka seçenek yapmalarına gerek yok kağıt üstünde gayet iyi gözüküyor her şekilde çeşitlilik katar.

Stoper bol diyorsunuz ama Becao, Djiku, Samet, Serdar stoper oyuncuları fakat Becao sezonu kapatmış durumda, Djiku milli takımda, Samet gitti, Serdar Aziz bir var bir yok. Bonucci'yi ilk 11 olarak düşünmüyorlardır rotasyonda Çağlar-Djiku'un alternatifi olur yerli olarak Serdar kalır 4 tane oyuncuyla devam ederler.

Osayi varken Mert Müldür oynamaz. İsmail Yüksek'i muhtemelen satacaklar.

fenerbahçenin kadrosu karman çorman oldu. onların planlaması da hatalı.

Hayır da iş yapmayanı iş yapmayacakla değiştirmek saçma

Halille yusuf gitmeli diğer ikisi gelmemeli noktasındayım
Bende diyorum ki işte abi zaten diğerlerinden zarardayız başa baş takasların belki bunlardan biri tutar zararı çıkarırız

Biz daha geçen sene şampiyon olmuş 1 takımız onlar 10 yıldan fazladır şampiyon olamayan 1 takım.Transferde pazarlık dahi yapmadan erken 1 şekilde transferlerini yaparlar ama bizim öyle 1 zorunluluğumuz yok.1 euro bile değerli ki takımda oyuncu göndermeden oyuncu alamayız şu anda.Ben Dursun başkan ve ekibine güveniyom.Okan hocaya da güveniyom Lig'de yarış devam ediyo 2 puan gerideyiz ve bizim sahamızda oynanacak olan 1 maç var.Bence hem başkan ve yönetimi hem de hoca olarak güvenilir kişiler tarafından yönetilmekte bu kulüp..

Açıkçası Angelino ile ilgili bir gelişme olmadan transfer beklemiyorum. Okan hocanın tek eksik Sergio açıklaması ile de sol bek dışında bir eklemeye sürpriz gözüyle bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt