Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay vay vay seneye Bundesliga'da yolu açık olsun. Zaha şöyle bir gol atsın diye aylardır bekliyoruz mevsimler gelip geçti değişen bir şey yok.

Scout31 tayfa böyle transferler istiyor işte. Bizde avrupa kulüpleri gibi bir scout ağı olsa ve özel yetenekler türkiye ligini tercih etse biz de scout transfer isteriz de gelenlerin 10 taneden 8 tanesi çöp oluyor malesef. Anca piyango gibi boey ve marcao gibi arada bir tutturuyoruz

Sen benim Galatasaraylılığımı sorgulayamazsın renktaş. Kimseden gizlimiz saklımızda yok sosyal medyamız her şeyimiz ortada hangi renklere gönül verdiğimizde. Bu yüzden haddini bil akıllı ol.
Okuyacağız postlarını bakalım ne kadar destek oluyorsun takıma.:hat:

Leventi alirsak Home Grown (bizim altyapi degil, ülkede gelismemis diye) degil diye Avrupada Gurbo sayisi cok diye kadroya bile alamayiz herhalde.
Fazla para verip Brezilyanın gençlerini yetiştirmek , podyuma çıkartmak varken kendi gençlerimizi oynatmak çoook sonra düşünülecek mevzular.

Vay vay vay seneye Bundesliga'da yolu açık olsun. Zaha şöyle bir gol atsın diye aylardır bekliyoruz mevsimler gelip geçti değişen bir şey yok.

abi tamam eleştirdik ok de...

dünyaya meteor düşse, zaha'dan da böyle bir impact beklerdik falan yazılacak.

tamam ula tamam.

adam bizim değerimiz. sahip çıkıp destekleyeceğiz. başka çaremiz yok.

böyle postların da kimseye bir faydası yok maleseef.

abi tamam eleştirdik ok de...

dünyaya meteor düşse, zaha'dan da böyle bir impact beklerdik falan yazılacak.

tamam ula tamam.

adam bizim değerimiz. sahip çıkıp destekleyeceğiz. başka çaremiz yok.

böyle postların da kimseye bir faydası yok maleseef.
Zaha bunları yapabilen bir oyuncu olduğu ve 4.35 m euro maaş aldığı için beklentiler yüksek olması kadar doğal bir şey yok nasıl ki Sneijder sonrası Belhanda 2 kez şampiyonlukta pay sahibi olsa da her zaman eleştirildi.

Beklentiler yüksekse karşılığını vermediği sürece eleştirecek destek olmak başka eleştirmek başka şu an hiçbir şey yapmadığı için eleştirilmesi normal yarın Trabzon deplasmanında maçı kazandırsın yine destek olunur.

Hatay ve Sivas maçlarını net Okan hocanın hatalarıyla verdik o yüzden lazyo maçını almak zorunda

Zaha bunları yapabilen bir oyuncu olduğu ve 4.35 m euro maaş aldığı için beklentiler böyle nasıl ki Sneijder sonrası Belhanda 2 kez şampiyonlukta pay sahibi olsa her zaman eleştirdi.

Beklentiler yüksekse karşılığını vermediği sürece eleştirecek destek olmak başka eleştirmek başka şu an hiçbir şey yapmadığı için eleştirilmesi normal yarın Trabzon deplasmanında maçı kazandırsın yine destek olunur.
ben eleştirilmesin demiyorum dikkat edersen. ota b.ka her şeyde zaha ve tete'ye bağlanıyor konu kabak tadı verdi. onu diyorum sadece.

Zaha ile ilgili böyle über beklentilerim yok şahsen. Tek isteğim amatör küme ayarındaki beklerin karşısında madara olmaması.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt