Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.156
- 25.571
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakinİspatladin kardesim 7 gol atmissin daha napacan inandik tmm supersin hadi
Benzema forvet arkasının kralını oynar o teknikleForvet degil arkası lazim rtaş aslanisca mesela
Okuyacağız postlarını bakalım ne kadar destek oluyorsun takıma.Sen benim Galatasaraylılığımı sorgulayamazsın renktaş. Kimseden gizlimiz saklımızda yok sosyal medyamız her şeyimiz ortada hangi renklere gönül verdiğimizde. Bu yüzden haddini bil akıllı ol.

Fazla para verip Brezilyanın gençlerini yetiştirmek , podyuma çıkartmak varken kendi gençlerimizi oynatmak çoook sonra düşünülecek mevzular.Leventi alirsak Home Grown (bizim altyapi degil, ülkede gelismemis diye) degil diye Avrupada Gurbo sayisi cok diye kadroya bile alamayiz herhalde.
Vay vay vay seneye Bundesliga'da yolu açık olsun. Zaha şöyle bir gol atsın diye aylardır bekliyoruz mevsimler gelip geçti değişen bir şey yok.
ifb'nin tüm medya ve sosyal medya trolleri ve amigoları da yasaklanmalı benceMehmet Demirkol yasaklansın
Vay vay vay seneye Bundesliga'da yolu açık olsun. Zaha şöyle bir gol atsın diye aylardır bekliyoruz mevsimler gelip geçti değişen bir şey yok.

Zaha bunları yapabilen bir oyuncu olduğu ve 4.35 m euro maaş aldığı için beklentiler yüksek olması kadar doğal bir şey yok nasıl ki Sneijder sonrası Belhanda 2 kez şampiyonlukta pay sahibi olsa da her zaman eleştirildi.abi tamam eleştirdik ok de...
dünyaya meteor düşse, zaha'dan da böyle bir impact beklerdik falan yazılacak.
tamam ula tamam.
adam bizim değerimiz. sahip çıkıp destekleyeceğiz. başka çaremiz yok.
böyle postların da kimseye bir faydası yok maleseef.
Boşa okuma hiçbir şey yok.Haber alalım 25 den 41 e kadar okumak istemiyorum şuan![]()

ben eleştirilmesin demiyorum dikkat edersen. ota b.ka her şeyde zaha ve tete'ye bağlanıyor konu kabak tadı verdi. onu diyorum sadece.Zaha bunları yapabilen bir oyuncu olduğu ve 4.35 m euro maaş aldığı için beklentiler böyle nasıl ki Sneijder sonrası Belhanda 2 kez şampiyonlukta pay sahibi olsa her zaman eleştirdi.
Beklentiler yüksekse karşılığını vermediği sürece eleştirecek destek olmak başka eleştirmek başka şu an hiçbir şey yapmadığı için eleştirilmesi normal yarın Trabzon deplasmanında maçı kazandırsın yine destek olunur.
Zaha ile ilgili böyle über beklentilerim yok şahsen. Tek isteğim amatör küme ayarındaki beklerin karşısında madara olmaması.Vay vay vay seneye Bundesliga'da yolu açık olsun. Zaha şöyle bir gol atsın diye aylardır bekliyoruz mevsimler gelip geçti değişen bir şey yok.
hayırlı olsun banın açılmış kankaArkadaşlar benim işim çıktı sonra görüşürüz