Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya pazarına girmek için çok fazla para harcamamız gerekiyo reis.O yüzden böyle bu tarz oyunculara yönelmekte fayda var.Fransız kulüpleri Belçika kulüpleri böyle oyuncuları alıyolar.Portekiz Ligi'nde bile ilgi odağı olmaya başlıyo..
Hocam bizim lige kalitelisi düşmüyor maalesef. Ghezzal hariç hepsi problem çıkardı o pazarın. Dirarından Feghoulisine, Belhandasından Saiss’a. En son Ziyech.

Bu yüzden bizim lige daha çok Polonyalı - Danimarka - Norveç pazarından ortasaha ve defans tandemine özellikle oyuncu getirmek gerekiyor. Orada da nadirden kreatif hücumcu çıkıyor genelde Anadolu takımına uygun forvet çıkıyor. Yakalarsan Sörloth gibi adamlar yakalıyorsun. Vedalaşırken de sıkıntı yaşamıyorsun. Midstjö’ye gel dedin geldi, bekle dedin bekledi git dedin gitti mesela. Oyuna girdiğinde de saçma sapan tripleri olmadı.

İzlemedim ama Afrika kökenli oyuncuları biraz da piyasadan dolayı alabiliriz dedim reis :D

Kral Mauro İcardi'ye olan nefreti bitir dedim :D

Icardi ye nefretim yok ki Muradim, kralin hastasiyim

6ea178da-7544-43f6-a285-0a9940b29ee9.webp

Hocam bizim lige kalitelisi düşmüyor maalesef. Ghezzal hariç hepsi problem çıkardı o pazarın. Dirarından Feghoulisine, Belhandasından Saiss’a. En son Ziyech.

Bu yüzden bizim lige daha çok Polonyalı - Danimarka - Norveç pazarından ortasaha ve defans tandemine özellikle oyuncu getirmek gerekiyor. Orada da nadirden kreatif hücumcu çıkıyor genelde Anadolu takımına uygun forvet çıkıyor. Yakalarsan Sörloth gibi adamlar yakalıyorsun. Vedalaşırken de sıkıntı yaşamıyorsun. Midstjö’ye gel dedin geldi, bekle dedin bekledi git dedin gitti mesela. Oyuna girdiğinde de saçma sapan tripleri olmadı.
Ama aralarında maaş farkı da var reis.Maaşları fazla olduğu için gitmekte sıkıntı çıkardılar.Maaşı denegede tutmak gerekli bence..
Icardi ye nefretim yok ki Muradim, kralin hastasiyim

Ekli dosyayı görüntüle 231419
:D
akasya-durağı-sinan-5.webp

Zaten galibiyetlerde konusunun 2-3 sayfa mağlubiyetlerde 30 sayfa ilerlemesi bile çok şeyi gösteriyor.
Insan dogasi geregi. Sorun olmayinca her sey gulluk gulistanlik olur, elestiri pek olmaz. Sorunlar baslayinca mizmizlanmalar artar ve birbirinden destek alan insanlar elestiri yagmurunu baslatir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt