- 6 Eylül 2014
- 93.204
- 64.146
- 4.488
Beyin minciklamasi geçirir bu adamaMuradim bi b*k anlamadim, haha attim
Bana basit türkce yaz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyin minciklamasi geçirir bu adamaMuradim bi b*k anlamadim, haha attim
İzlemedim ama Afrika kökenli oyuncuları biraz da piyasadan dolayı alabiliriz dedim reisBeğenmedin mi lan
Kral Mauro İcardi'ye olan nefreti bitir dedimMuradim bi b*k anlamadim, haha attim
Arada magarandan cikman beni sevindiriyorscout işini sal
Tahtalı köyü boylayıp geri dönen adam olur mu rdasadam eksiltebilen oyuncu transferi yapıldı mı
Hocam bizim lige kalitelisi düşmüyor maalesef. Ghezzal hariç hepsi problem çıkardı o pazarın. Dirarından Feghoulisine, Belhandasından Saiss’a. En son Ziyech.Brezilya pazarına girmek için çok fazla para harcamamız gerekiyo reis.O yüzden böyle bu tarz oyunculara yönelmekte fayda var.Fransız kulüpleri Belçika kulüpleri böyle oyuncuları alıyolar.Portekiz Ligi'nde bile ilgi odağı olmaya başlıyo..
Ama aralarında maaş farkı da var reis.Maaşları fazla olduğu için gitmekte sıkıntı çıkardılar.Maaşı denegede tutmak gerekli bence..Hocam bizim lige kalitelisi düşmüyor maalesef. Ghezzal hariç hepsi problem çıkardı o pazarın. Dirarından Feghoulisine, Belhandasından Saiss’a. En son Ziyech.
Bu yüzden bizim lige daha çok Polonyalı - Danimarka - Norveç pazarından ortasaha ve defans tandemine özellikle oyuncu getirmek gerekiyor. Orada da nadirden kreatif hücumcu çıkıyor genelde Anadolu takımına uygun forvet çıkıyor. Yakalarsan Sörloth gibi adamlar yakalıyorsun. Vedalaşırken de sıkıntı yaşamıyorsun. Midstjö’ye gel dedin geldi, bekle dedin bekledi git dedin gitti mesela. Oyuna girdiğinde de saçma sapan tripleri olmadı.
İşte Kuzeyli adam daha çok planlamaya geliyor Afrikalı adam paraya geliyor daha çok. O yüzden o sıkıntıyı yaşamıyorsun.Ama aralarında maaş farkı da var reis.Maaşları fazla olduğu için gitmekte sıkıntı çıkardılar.Maaşı denegede tutmak gerekli bence..
Ekli dosyayı görüntüle 231420
Vole YouTube kanalında haftada bir iki kez yayın yapıyor. Fazla uzaklaşamaz."Almodıkloronlo rakibino orta saha yopton" diyenler umarım çok uzaklaşmamışlardır![]()
Insan dogasi geregi. Sorun olmayinca her sey gulluk gulistanlik olur, elestiri pek olmaz. Sorunlar baslayinca mizmizlanmalar artar ve birbirinden destek alan insanlar elestiri yagmurunu baslatir.Zaten galibiyetlerde konusunun 2-3 sayfa mağlubiyetlerde 30 sayfa ilerlemesi bile çok şeyi gösteriyor.
Yazan kisi forumun sahibi olunca likelar havada ucusuyor, biz yazsak 3-5 like alirizFenerbahçe şerefsiz bir camiadır.
Forumun sahibi @Emre ZeytinliYazan kisi forumun sahibi olunca likelar havada ucusuyor, biz yazsak 3-5 like aliriz
Neyse saka bir yana tamamiyle katildigim bir onerme.![]()