Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modlar bu Galatasaraylı Ahmet Konanç'ı artık susturabilir mi?

Yok Icardi'nin kulübe maliyeti yılda net 20 milyon.

Yok Zaha'nın bize maliyeti yılda net 10 milyon.

maxresdefault.webp

KAP açıklamalarında menajere ya da aradaki kişilere verilen ücretler paylaşılıyor mu, paylaşılıyorsa nerde bana biri yardımcı olsun.
Dostum orda yanlışsın ya işte

Madem bilmiyoruz sen nerden biliyosun da nerden çıkardın zahaya 5 maaş 5 imza parası verdiğimizi

Gardhi ve Zahanın menajeri kaç para aldığını paylaşabilir misin ? Sen çok iyi biliyorsun ondan dedim.
Güzel paranoya. Diyelim ki böyle bir şey oldu bunu senin benim bilmem mümkün değil. İspatlayamadığın her iddia iftira olarak kalır. Kulüp KAP'a her şeyi detayıyla açıklamasıyla eleştiriliyorken sen de açıklamıyor diyorsun. İspatla madem.

Ben de "Dursun Özbek bonservise ödenen miktarla maaşı karıştırdı ya" diyeyim imza töreninde o zaman. Nasılsa gaflarıyla ünlü biri. Nasıl olur?

Arkadaşlar tekrar yineliyorum.
Icardi bonservisi 10 milyon
Yıllık 10 milyon bunu Dursun Baskan açıkladı.

Zaha imza parası yıllık ücreti ve menajerlere verilen para 30 milyon euro dan az değildir fikrimin arkasındayım.
Icardi ye 50 milyon euro da feda olsun fakat shakhtar modeli üzerine konuşurken onlar yüksek meblağ ile brezilyalı oyuncular aldığını söyledikleri için olaya bu açıdan bakmamız gerektiğini ifade ettim.

Shakhtar bir dönem Brezilyadan Fernando, Fernandinho, Douglas Costa, Alex Teixeira, Bernard, Luis Adriano gibi adamları buldu getirdi, Taison u eklemedim Metalist Kharkiv den almışlardı. Bizimde Brezilya da böyle bir ağ kurmamız lazım. Transfer stratejimiz falan yok çünkü akşam pazarına kalıyoruz. Bunun bedelini şampiyon takımın yanlış transferlerle gücüne güç katamaması ile ödedik. Makası açmak için Shakhtar modeli şart
Aldık ya yav. Savaş öncesi shaktarın 15 m bonus verdiği herife bonservis vermeden aldık.
Olay şu ki pandemi savaş derken bugün beğenmediğimiz bu herifi 50 milyon civarına satacakken satamadılar.
İyi oyuncu kötü oyuncu kısmına girmeyeceğim de o bölgenin al parlat sat olayı bana suni geliyor. Bir para aklama ağı var ve o paranın dönmesi için transfer yapılıyor. Benzer ekonomik özgürlük olmadığı sürece sonradan 50 küsüre satılan fred dahil kimseye sabit 15 milyon euro’luk bir yatırım yapılamaz.
Misal yeni bir bebe var kendini daha kanıtlamamış Polonya liginden hallice ortamda top oynayan Ukraynalı herife 40 milyon euro vermişler kabul edilmemiş.

Arkadaşlar tekrar yineliyorum.
Icardi bonservisi 10 milyon
Yıllık 10 milyon bunu Dursun Baskan açıkladı.

Zaha imza parası yıllık ücreti ve menajerlere verilen para 30 milyon euro dan az değildir fikrimin arkasındayım.
Icardi ye 50 milyon euro da feda olsun fakat shakhtar modeli üzerine konuşurken onlar yüksek meblağ ile brezilyalı oyuncular aldığını söyledikleri için olaya bu açıdan bakmamız gerektiğini ifade ettim.

yaw ister se 60 milyon olsan ister 240 milyon olsun

BIZE NE

Ben tarfatarim, kaliteli futbolcu pahali olur

nokta

Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?
İcardi yıllık 6 milyon alıyor. Sponsorların verdiği parada İcardi reklamında oynuyor falan işte. Zaha'da ise imza 2.35, yıllık 4.35. Sponsorun vereceği paraları GS ile yapmıyorlar sözleşmeyi direk sponsorlar ile yapıyorlar yani onlardan alıyorlar. Fener medyasını takip etmeyi ve inanmayı azaltalım.

Galatasaray lı olmak bazı şeyleri görmezden gelmekse evet Icardi için gecen sene 750 bin euro verdik. Keşke 7.5 milyon euro verseydik anasının ak sütü gibi helal ama rakamlar üzerinden bazı şeyler görünüyor. Kişi sadece kendini manipule eder.

İcardi yıllık 6 milyon alıyor. Sponsorların verdiği parada İcardi reklamında oynuyor falan işte. Zaha'da ise imza 2.35, yıllık 4.35. Sponsorun vereceği paraları GS ile yapmıyorlar sözleşmeyi direk sponsorlar ile yapıyorlar yani onlardan alıyorlar. Fener medyasını takip etmeyi ve inanmayı azaltalım.
Bugün bir emlakci üzerinden ev kiralasan kira kadar komisyon alıyor. Menajerleri biz öpücük ile mi kandırdık? Ben verilen paraların 30 olduğunu butununde görebiliyorum.

Galatasaray lı olmak bazı şeyleri görmezden gelmekse evet Icardi için gecen sene 750 bin euro verdik. Keşke 7.5 milyon euro verseydik anasının ak sütü gibi helal ama rakamlar üzerinden bazı şeyler görünüyor. Kişi sadece kendini manipule eder.
la olum icardi ye 10m un 6 sını kulüp veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt