Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum orda yanlışsın ya işteKAP açıklamalarında menajere ya da aradaki kişilere verilen ücretler paylaşılıyor mu, paylaşılıyorsa nerde bana biri yardımcı olsun.
Güzel paranoya. Diyelim ki böyle bir şey oldu bunu senin benim bilmem mümkün değil. İspatlayamadığın her iddia iftira olarak kalır. Kulüp KAP'a her şeyi detayıyla açıklamasıyla eleştiriliyorken sen de açıklamıyor diyorsun. İspatla madem.Gardhi ve Zahanın menajeri kaç para aldığını paylaşabilir misin ? Sen çok iyi biliyorsun ondan dedim.
Dostun falan değilim. Esas sen manipule ediyorsun.Dostum orda yanlışsın ya işte
Madem bilmiyoruz sen nerden biliyosun da nerden çıkardın zahaya 5 maaş 5 imza parası verdiğimizi
Aldık ya yav. Savaş öncesi shaktarın 15 m bonus verdiği herife bonservis vermeden aldık.Shakhtar bir dönem Brezilyadan Fernando, Fernandinho, Douglas Costa, Alex Teixeira, Bernard, Luis Adriano gibi adamları buldu getirdi, Taison u eklemedim Metalist Kharkiv den almışlardı. Bizimde Brezilya da böyle bir ağ kurmamız lazım. Transfer stratejimiz falan yok çünkü akşam pazarına kalıyoruz. Bunun bedelini şampiyon takımın yanlış transferlerle gücüne güç katamaması ile ödedik. Makası açmak için Shakhtar modeli şart
Arkadaşlar tekrar yineliyorum.
Icardi bonservisi 10 milyon
Yıllık 10 milyon bunu Dursun Baskan açıkladı.
Zaha imza parası yıllık ücreti ve menajerlere verilen para 30 milyon euro dan az değildir fikrimin arkasındayım.
Icardi ye 50 milyon euro da feda olsun fakat shakhtar modeli üzerine konuşurken onlar yüksek meblağ ile brezilyalı oyuncular aldığını söyledikleri için olaya bu açıdan bakmamız gerektiğini ifade ettim.
İcardi yıllık 6 milyon alıyor. Sponsorların verdiği parada İcardi reklamında oynuyor falan işte. Zaha'da ise imza 2.35, yıllık 4.35. Sponsorun vereceği paraları GS ile yapmıyorlar sözleşmeyi direk sponsorlar ile yapıyorlar yani onlardan alıyorlar. Fener medyasını takip etmeyi ve inanmayı azaltalım.Vedat aman Can Muric, Icardi yıllık 10, bonservis 10 etti sana 20, Zaha 5 yıllık, 5 de imza parası etti sana 30. Sponsorların ödediği para da hibe değil Gs den bir hizmet karşılığı yapılan ödemeler. Bu aradaki kişilere menajer dahil kaç para verildiğine dair bir ispatım yok üzgünüm ama öpücük ile kandıramamışızdır anladın mı, kapito ?
Bugün bir emlakci üzerinden ev kiralasan kira kadar komisyon alıyor. Menajerleri biz öpücük ile mi kandırdık? Ben verilen paraların 30 olduğunu butununde görebiliyorum.İcardi yıllık 6 milyon alıyor. Sponsorların verdiği parada İcardi reklamında oynuyor falan işte. Zaha'da ise imza 2.35, yıllık 4.35. Sponsorun vereceği paraları GS ile yapmıyorlar sözleşmeyi direk sponsorlar ile yapıyorlar yani onlardan alıyorlar. Fener medyasını takip etmeyi ve inanmayı azaltalım.
l Nasr istese deriz niye demeyelim. Onlarda bizi benzer görüyordurBizde de Ziyech’in kontrat öyle. İsteyen olduğunda çıkıp 10M ver der miyiz hem de oynatmıyorsak
Bunda hem fikiriz ama bazı arkadaşlar muhasebe konusunda çok hassaslar anlamış olduk.yaw ister se 60 milyon olsan ister 240 milyon olsun
BIZE NE
Ben tarfatarim, kaliteli futbolcu pahali olur
nokta
la olum icardi ye 10m un 6 sını kulüp veriyor.Galatasaray lı olmak bazı şeyleri görmezden gelmekse evet Icardi için gecen sene 750 bin euro verdik. Keşke 7.5 milyon euro verseydik anasının ak sütü gibi helal ama rakamlar üzerinden bazı şeyler görünüyor. Kişi sadece kendini manipule eder.
Niye böyle olduk azizimmmmDostun falan değilim. Esas sen manipule ediyorsun.
Dursun Özbek açıkladı 10 milyon olduğunu 4 unu sponsorlar verdiğini evet. Bu 4 milyon sponsorlar ile gelen para hibe değil onu anlatmaya çalışıyorum.la olum icardi ye 10m un 6 sını kulüp veriyor.