Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.210
- 18.376
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angel vol 2Rachid Ghezzal'ın sözleşmesinde "20 maçta forma giyerse kontratı 2.2 M€ garanti ücretle 1 yıl uzar" maddesi bulunuyor.
Ghezzal bu sezon şimdiye kadar 18 maçta forma giydi.
BAY’ı kimse sağ kanattan alamaz bu saatten sonra, Adama Traore gibi oynuyor.Rıdvan BAY'ı kesemez. Sınırlı kaynağı da ona harcamaya gerek yok
şu ana kadar ismi geçenler arasında saf kalite tek adam pasalic ama imkansız bence atalanta oynatıyor ayrıca rahat 10 milyon isterler bu adam milli takımın as oyuncusuApo ömür bağlantı işini yapabilir mi o muamma. Bence apo alınsa bile yine pasalic gibi biri lazım olur. İhtiyaçları iyi etüt etmek lazım. Pasalic ve sol bek al transferi bitir
Uygun şartlar konusu sıkıntı işteOkan hocayla çalışan bir Abdülkadir Ömür'ün hangi seviyeye çıkacağını bilmeyen yoktur umarım bir şekilde yolu uygun şartlarla bize düşer.
Bende baktım çözemedim açıkça renktaşne özelliği var bu miçonun bakıyorum skills videolarına birşey anlamadım
Abdulkadir için yusuf yeterliAbdülkadir Ömür => Halil + Yusuf Demir
Oyuncu değil.Yusuf demir elimizdeki oyuncu . Hemen vermemek lazım . Oyuncu değil mantığıyla