Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%50 pay alacağız Adana Demirspor haklı düşük bonservis değil yüksek olmalı. :asd:

‘’Istanbulspor TD Osman Zeki Korkmaz: Rams Park'ta Galatasaray'a karşı nasıl oynanacaksa öyle oynayacağız. Bizim şampiyonluk adayları arasında rekabeti arttırmamız gerekiyor.

Ligin dibine demirleyen takımın şampiyonluk adayları arasındaki rekabetle ne alakası var?’’

Apo ömür bağlantı işini yapabilir mi o muamma. Bence apo alınsa bile yine pasalic gibi biri lazım olur. İhtiyaçları iyi etüt etmek lazım. Pasalic ve sol bek al transferi bitir
şu ana kadar ismi geçenler arasında saf kalite tek adam pasalic ama imkansız bence atalanta oynatıyor ayrıca rahat 10 milyon isterler bu adam milli takımın as oyuncusu

psg den kiralık Soler daha olası

Okan hocayla çalışan bir Abdülkadir Ömür'ün hangi seviyeye çıkacağını bilmeyen yoktur umarım bir şekilde yolu uygun şartlarla bize düşer.
Uygun şartlar konusu sıkıntı işte

Pendik'in 7 milyon euro verdiği adamdan bizden ne isterler

Bunun en iyi yolu takas

Yusuf demir + 1 milyon euro bonservis yeter

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne özelliği var bu miçonun bakıyorum skills videolarına birşey anlamadım
Bende baktım çözemedim açıkça renktaş

Ayrıca biz bu çocuğun olmuşunu yani Midsjtö'yü beğenmeyip yolladık

Bunu napcez diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf demir elimizdeki oyuncu . Hemen vermemek lazım . Oyuncu değil mantığıyla

Yazın o denli baskı yaptık tat alamadık transferden. Gerçekten yapmış olmak için transfer yapılsın istemiyorum. Genç bebeler oynasın kaybedeceksek öyle kaybedelim.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şakamaka michu diye bir topçumu vardı bizim ligde

ilk defa duydum

bu sene en az 4 maç izlemişimdir adsnin hiç gözüme batmadı

transfer yapilacagina dair inanci olan kimse kalmadi herhalde forumda.

Angelino gider, kimse gelmez muhtemelen öyle anladım Erden Timur’un konuşmalarından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt