- 29 Temmuz 2018
- 1.394
- 2.018
- 1.198
Boey sonrası kimleri alırız sizce
Para yok muhabbeti de olmayacak bu takıma en az iki kaliteli adam bekliyorum
Rıdvan ve zeki olmaz umarım bunlar. Rıdvan neyse de zeki berbat bir transfer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey sonrası kimleri alırız sizce
Para yok muhabbeti de olmayacak bu takıma en az iki kaliteli adam bekliyorum
Birşeyi sallarken iyi sallayın internet çağındayız.Dun dikkatimi cekti keremin ikinci golunde icardi tum takim havalara ucup kereme kosup kenetleniyor Zahada seviniyor ama arkadaslarinin yanina kosmuyor
Gecen hafta trabzonda da zaha gol sevinclerini nerdeyse bir kac oyuncuyla yapti solo gibi Ziyechtede bu vardi
Su oyuncularin biraz kaynasmasi lazim kim nasil yapacak bilmiyorum ama boyle kritik bir golde 11 ust uste oyuncu gormek isterdim
Ne öyle tribe gireceğim eleştirmek ne zamandan beri çok bilmişlik oldu?Nurullah çok fazla boş yapıyorsun Bayern önce Trippier'i istedi o iş olmayınca Boey'e döndü sabahtan beri mesajlarını görüyorum boklamayı bırak bir daha insanları salak yerine koyarak post atma siz bilmiyorsunuz ben bilirim triplerini sal
teteye hangi takım istiyorTete icin resmi teklif geldi
Kime gore? umarim alirlar.Tete icin resmi teklif geldi
Ne öyle tribe gireceğim eleştirmek ne zamandan beri çok bilmişlik oldu?
Katılırsın veya katılmazsın dediklerime olur biter. Kimseye de üsten baktığım falanda yok.
Öyle olsa niye buraya yazayım veya insanlara cevap atayım. Bir değer veriyorum ki buradakilere konuşuyoruz. Kusura bakmada bu ne saçma bir yaklaşım olmuş.