Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun dikkatimi cekti keremin ikinci golunde icardi tum takim havalara ucup kereme kosup kenetleniyor Zahada seviniyor ama arkadaslarinin yanina kosmuyor

Gecen hafta trabzonda da zaha gol sevinclerini nerdeyse bir kac oyuncuyla yapti solo gibi Ziyechtede bu vardi

Su oyuncularin biraz kaynasmasi lazim kim nasil yapacak bilmiyorum ama boyle kritik bir golde 11 ust uste oyuncu gormek isterdim
Birşeyi sallarken iyi sallayın internet çağındayız.

Buyur bu zahanın ilk golü sonrası
1706261963447.webp

Buyur bu kaan attıktan sonra Zaha

1706261999162.webp

Bu da sana bonus olsun Kerem gol attıktan sonra ilk gidene zoom yap
1706262055279.webp

Mabadınızdan fenerliler gibi uydurmayın lütfen

Nurullah çok fazla boş yapıyorsun Bayern önce Trippier'i istedi o iş olmayınca Boey'e döndü sabahtan beri mesajlarını görüyorum boklamayı bırak bir daha insanları salak yerine koyarak post atma siz bilmiyorsunuz ben bilirim triplerini sal
Ne öyle tribe gireceğim eleştirmek ne zamandan beri çok bilmişlik oldu?

Katılırsın veya katılmazsın dediklerime olur biter. Kimseye de üsten baktığım falanda yok.

Öyle olsa niye buraya yazayım veya insanlara cevap atayım. Bir değer veriyorum ki buradakilere konuşuyoruz. Kusura bakmada bu ne saçma bir yaklaşım olmuş.

Daha resmi olarak bir şey açıklanmadan eleştirmekte övmekte doğru değil. Resmi açıklamayı görelim ve yerine gelecek oyuncu ve maliyetini görüp ona göre yorum yapmak daha doğru olacaktır. Tete'yi de 8-9'a satma ihtimali gerçekleşirse neler yapacağız transferde merak ediyorum.

Heh şöyle biraz dik duralım her isteyen her istediği takıma anında gidecek diye bir şey yok.

Bizim şartlarımız da önemli. Her iki tarafta bunu belli saygı çerçevesinde dikkat etmeli...

Ne öyle tribe gireceğim eleştirmek ne zamandan beri çok bilmişlik oldu?

Katılırsın veya katılmazsın dediklerime olur biter. Kimseye de üsten baktığım falanda yok.

Öyle olsa niye buraya yazayım veya insanlara cevap atayım. Bir değer veriyorum ki buradakilere konuşuyoruz. Kusura bakmada bu ne saçma bir yaklaşım olmuş.

Seninki eleştiri değil otur baştan oku bakalım postlarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt