Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.607
- 10.370
- 1.688
asenyon dururken senayayı seçecek hali yokBurhancan Terzi: "Biri Assignon biri Senaya iki aday var burada Okan hoca ikisinden birini tercih edecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asenyon dururken senayayı seçecek hali yokBurhancan Terzi: "Biri Assignon biri Senaya iki aday var burada Okan hoca ikisinden birini tercih edecek."
GSCden Hayri Cunda selamlar
Senaya artik
2009 gibi facebook’ta kankaların diye bi alan vardı millet kiz arkadaslarini ekliyordu oraya
Benim hic arkadasim yoktu
Sena diye fake hesap olusturmustum onu kendi hesabımda kankam olarak tanımlamıştım her paylasimimi begeniyordum o hesaptan
Senaya yazinca aklima geliyor
Hadi inşallah.Burhancan Terzi: "Bugün Boey dışında da enterasan işler olabilir."
yav onu sorgulamıyorum - BB 'den çıkma müjdesi gibi bir laf edildi 2 gün önce .borcu yaparken düşünecektin
yapragı yerken kıtır kıtır sapına gelince me
Tete için miSafa Kaan: "Galatasaray yönetiminin istediği bonservis olduğu taktirde direk elden çıkarmaya sıcak baktığını biliyorum. Burada 10 m euro istenen para ama benim tahminim 8 m euro civarında bir bedel gelirse bırakabileceği yönündeydi. Şu ana kadar sözlü 4 m euro teklif geldi."