Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan: "Benim öğrendiğim bir alternatifte Daniil Denisov menajerler tarafından önerilmiş."

Torrent bizden aldığı tazminatın yanında nerdeyse geçen sene başında verdiği raporla Sacha Boey’in gönderilmesine ve 30 milyon Euro daha zarara neden olacaktı.

2009 gibi facebook’ta kankaların diye bi alan vardı millet kiz arkadaslarini ekliyordu oraya

Benim hic arkadasim yoktu

Sena diye fake hesap olusturmustum onu kendi hesabımda kankam olarak tanımlamıştım her paylasimimi begeniyordum o hesaptan

Senaya yazinca aklima geliyor
IMG_8338.webp

Burhancan Terzi: "Blas ismi çok konuşuluyor ben Galatasaray'ın biraz daha A+ oyuncu transfer edeceğini düşünüyorum. 10 numaraya acaba olur mu yerine onun üstünde bir oyuncu olacağını düşünüyorum."

O değil de geçen sene başında hazırlık maçında Dubois sakatlanmasa boey'i 3-4m opsiyonla kiralamıştık italyaya.2 senedir şans baya yanımızda insallah hep böyle gider.

borcu yaparken düşünecektin
yapragı yerken kıtır kıtır sapına gelince me
yav onu sorgulamıyorum - BB 'den çıkma müjdesi gibi bir laf edildi 2 gün önce .

bu Transfer satışlarının getirisinin verdiği güvenle mi söyleniyor - yoksa seçimdeki planla mı ilerleme oluyor .

Futbolda sattığını futbola yatıramamak rahatsızlık duyduğum kısım.

yoksa tabiiki borç kapansın.

Mustafa Cengiz rahmetli TL ye çevirdiği borçlar sağolsun çıkılabilir bir resim görünüyorsa ilk adımı atan adam o.

Emre Kaplan: "Boey transferinden önce transfer harekatının çok olacağını düşünmüyorduk ama Boey sonrası bütün transfer harekatınıda yeniden belirlediğini söylebilirim. Şu an yapılan toplantıda onu gösteriyor."

Safa Kaan: "Galatasaray yönetiminin istediği bonservis olduğu taktirde direk elden çıkarmaya sıcak baktığını biliyorum. Burada 10 m euro istenen para ama benim tahminim 8 m euro civarında bir bedel gelirse bırakabileceği yönündeydi. Şu ana kadar sözlü 4 m euro teklif geldi."
Tete için mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt