- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
2 el batak atayım da birkaç keklik tokatlayayim bir transfer haberi düşer umarım
uza light selami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 el batak atayım da birkaç keklik tokatlayayim bir transfer haberi düşer umarım
icardi şu an ölü. illa ki form tutacak. zaha da öyle. bu ikisi kaliteside adam var mı? iki 3 tane 30luk olur çok da şeyabmayalım.Icardi ölü, Demirbay'ın oyuncu profili yırtıcı değil zaten. Zaha da arka adeleyi sakatlamamak için geri koşmuyor kanat oynadığında. Yeteri kadar taşınması gereken oyuncu var kadroda.
ndombele ligin icinden gecer diyen adam bize akil veriyor![]()
yaw zaten demirbay as oyuncumuz değil.
zaha var ve icardi var.
2 - 3 tane 30luk oyuncu her daim olur normaldir.
2022'de kamada'nin cok macini izledim stadda canli olarak. tam bizim pres futboluna uyacak adam. klasik 10 numara degil tabi direkt kaleye giden bir adam. italya'da ne sorun yasadi bilmiyorum ama cogu insan yazin uzun transfer pazarligi yapti diye kotu futbolcu zannediyor.almanyada hic izlemedım italyada ise dogru düzgün oynamıyor
ama pasalic hem milli oyuncu hem atalanta gibi bir takımda cok yönlü oyuncu okan hocanın tarif ettigi oyuncu tabi alması daha zor
Nasıl as oyuncumuz değil? 1 tane orta saha ismi çıkmıyor. Eldekilerle devam edeceğiz gibi duruyor.yaw zaten demirbay as oyuncumuz değil.
zaha var ve icardi var.
2 - 3 tane 30luk oyuncu her daim olur normaldir.
Icardi'nin bu sezon form tutacağı konusunda emin değilim.icardi şu an ölü. illa ki form tutacak. zaha da öyle. bu ikisi kaliteside adam var mı? iki 3 tane 30luk olur çok da şeyabmayalım.
3 adam yazabiliyorsun o şekilde.Assignon’u Avrupa Ligi elemelerinde oynatabiliyor muyuz ?
yahu genel olarak dedim.Nasıl as oyuncumuz değil? 1 tane orta saha ismi çıkmıyor. Eldekilerle devam edeceğiz gibi duruyor.
Icardi'nin bu sezon form tutacağı konusunda emin değilim.
Çok iyi bu sene Avrupa liginde oynadığı 5 maç engel olmuyor o zaman3 adam yazabiliyorsun o şekilde.