Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ölü, Demirbay'ın oyuncu profili yırtıcı değil zaten. Zaha da arka adeleyi sakatlamamak için geri koşmuyor kanat oynadığında. Yeteri kadar taşınması gereken oyuncu var kadroda.
icardi şu an ölü. illa ki form tutacak. zaha da öyle. bu ikisi kaliteside adam var mı? iki 3 tane 30luk olur çok da şeyabmayalım.

ndombele ligin icinden gecer diyen adam bize akil veriyor 😂

Estf. benim kimseye akıl vermek gibi bir durumum yok, geri de olsa herkesin 1 aklı var, ve ben gerizekalılara da saygı duyuyorum.

Ndombele tutarsa ligin içinden geçer postunu atmışımdır, çünkü Tottenham döneminde Mourinho ile beraber yükselişine şahit olduğum 1 oyuncuydu.

Blas da bu lig için fazla bir oyuncu, Ndombele gibi kafası kırık, mental sorunları da yoktu Nantes döneminde. Apo geldiğinde bende senin gibi büyük takım oyuncusu değil demiştim, umarım gelir seni de utandırır.

yaw zaten demirbay as oyuncumuz değil.

zaha var ve icardi var.

2 - 3 tane 30luk oyuncu her daim olur normaldir.

2-3 tane oyuncu yok işte. Acuna Mertens Kerem İcardi Ziyech Zaha. 6 tane var ve hepsi de as oyuncu bir şekilde.

Assignon'un Boey ile pek alakası yok gibi. Daha hücum odaklı duruyor. Diğer yandan Boey de ilk geldiğinde bu seviyede bir savunmacı değildi.

bu assignon ile ilgili yapılan yorumlarda agresif oyuncu oldugu söylenıyor bol kart görebilir yani bizim ligte

Boey olsaydı İstanbulspor'un yakaladığı pozisyonların hiçbiri pozisyona bile dönüşmezdi net olarak biliyoruz. O gol VAR'dan dönüp penaltı olmasa muhtemelen Ndao maçın yıldızı olacaktı. Boey'in oynadığı maçlarda hiçbir sol kanat oyuncusu bu kadar etkili olamaz.

Boey gitmese transfer aciliyeti yok derdim hatta Trabzonspor maçından sonra İstanbulspor ve Antep maçlarında gerek yok demiştim.

Ama şu an ne yazık ki var hem de sağ bek sol bek dengelemek zorundayız başka çaremiz yok karşımıza duvar çekip arkaya sarkmak isteyen tonla takım olacak.

almanyada hic izlemedım italyada ise dogru düzgün oynamıyor
ama pasalic hem milli oyuncu hem atalanta gibi bir takımda cok yönlü oyuncu okan hocanın tarif ettigi oyuncu tabi alması daha zor
2022'de kamada'nin cok macini izledim stadda canli olarak. tam bizim pres futboluna uyacak adam. klasik 10 numara degil tabi direkt kaleye giden bir adam. italya'da ne sorun yasadi bilmiyorum ama cogu insan yazin uzun transfer pazarligi yapti diye kotu futbolcu zannediyor.

yaw zaten demirbay as oyuncumuz değil.

zaha var ve icardi var.

2 - 3 tane 30luk oyuncu her daim olur normaldir.
Nasıl as oyuncumuz değil? 1 tane orta saha ismi çıkmıyor. Eldekilerle devam edeceğiz gibi duruyor.
icardi şu an ölü. illa ki form tutacak. zaha da öyle. bu ikisi kaliteside adam var mı? iki 3 tane 30luk olur çok da şeyabmayalım.
Icardi'nin bu sezon form tutacağı konusunda emin değilim.

Boey başka seviyeydi cidden Prime Ronaldo ile birebir izlemek isterdim onu

İlla Arjantinli bek alacaksanız bu coçuğu alın Arjantin U20. Amerika’da oynuyor.

Nasıl as oyuncumuz değil? 1 tane orta saha ismi çıkmıyor. Eldekilerle devam edeceğiz gibi duruyor.

Icardi'nin bu sezon form tutacağı konusunda emin değilim.
yahu genel olarak dedim.

zaten orta saha alınmadığı için, ndombele-demirbay falan deniyoruz. sence demirbay, torriera gibi gözün kapalı ilk onbire yazılacak as bir oyuncu mu? mecburiyetten ilk tercih şu anda.

ikincicümlen ise tamamen boşluk. yaşayarak göreceğiz. ben de yine form tutacağını düşünüyorum. umarım haklı çıkarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt