- 22 Ağustos 2010
- 33.037
- 37.927
- 3.033
Lütfen forvet
Lütfen sağ bek
Lütfen orta saha
Sallai'yi de UEFA listesine yazmayınız.
Lütfen sağ bek
Lütfen orta saha
Sallai'yi de UEFA listesine yazmayınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine atılan 1 tane topu tutsun bir yahu birr birrr, duvara vurur gibi geri geliyor, o cüsse ile yerden kalkamıyor, gol kaçırmayı bırak şut çekemiyor şutt şutt, anca ama ancaa dürtüyor topu. Hasbel kader önüne düşcek bomboş olacak, ofsatta kalmicak ta gol atacakkkk. binde bir ihtimale 3 milyon veriyoz ohh ne güzellllneye göre berbat mesela
son dk attıgımız gollerde kırılma anlarında yine atıyor
bugun ilk 11 oynayan kadro ile 2. yarı batsuayi arasında net fark vardı zaten
şu batsuayi fbde olsa yine fb son dk gollerini atacaktı şuan bizde atıyor
Bats hayatta silmez hoca sizin gibi vefasız değilBenim tanıdığım Okan hoca bugün Yusuf ve Bats ve Jelertin fişini çekmiştir. Sallai de ilk 11 de mecburiyet dışında oynamaz.
Kaleye tutanı boşver herhangi bir şutu var mı 90 dakkada.Neden Batsa yukleniyorsunuz anlamiyorum
Adam bogustu mucadele etti ikinci golu nerdeyse batshuayi atti
Penalti kacirdi diyemi Icardide dunya kadar kacirdi bugun baya iyi oynadi
Ruh gibi dolastigi elli tane maci varken bugun iyiydi tabela yorumculugunu birakin
bu adam 9 puan aldırdı sana son dklarlaKendine atılan 1 tane topu tutsun bir yahu birr birrr, duvara vurur gibi geri geliyor, o cüsse ile yerden kalkamıyor, gol kaçırmayı bırak şut çekemiyor şutt şutt, anca ama ancaa dürtüyor topu. Hasbel kader önüne düşcek bomboş olacak, ofsatta kalmicak ta gol atacakkkk. binde bir ihtimale 3 milyon veriyoz ohh ne güzellll
?13 ocakta transfer kapaniyor sadece elmali'yi alabildik. bu yonetimin bir haftada 2 transfer yapabilecegine inanmiyorum.
Zidane benzema salah gibi elit tpçular uzaylı da olsa alınır ama kuzey afrikalı topçu alınmaz
Tarihimizin en büyük bonservisini vermek üzere hazırız Micaya. Çok güvense herhangi bir kiralık 2. Sınıf forvet aldırırdı.Bats hayatta silmez hoca sizin gibi vefasız değil
uefa listesi 11 ocak13 ocakta transfer kapaniyor sadece elmali'yi alabildik. bu yonetimin bir haftada 2 transfer yapabilecegine inanmiyorum.
Kapanmıyor açılıyor13 ocakta transfer kapaniyor sadece elmali'yi alabildik. bu yonetimin bir haftada 2 transfer yapabilecegine inanmiyorum.