Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mika
Kutucu
Skriniar

Daha lazim mi

??

correa muthis olur ama simeone imkansız bırakmaz atleticoda iş disiplini en yuksek 3 oyuncu griezman kokek ve correa

neye göre berbat mesela

son dk attıgımız gollerde kırılma anlarında yine atıyor

bugun ilk 11 oynayan kadro ile 2. yarı batsuayi arasında net fark vardı zaten

şu batsuayi fbde olsa yine fb son dk gollerini atacaktı şuan bizde atıyor
Kendine atılan 1 tane topu tutsun bir yahu birr birrr, duvara vurur gibi geri geliyor, o cüsse ile yerden kalkamıyor, gol kaçırmayı bırak şut çekemiyor şutt şutt, anca ama ancaa dürtüyor topu. Hasbel kader önüne düşcek bomboş olacak, ofsatta kalmicak ta gol atacakkkk. binde bir ihtimale 3 milyon veriyoz ohh ne güzellll

sallai skor üretebilen bir adam ama ben sivas macından sonra fenerin osayiye yaptıgı gibi bizde sag beke atarsak kanat beki yaparız diye düşünüyorum

hocanın yanındaki okey tayfası uyanır belki birgün

Neden Batsa yukleniyorsunuz anlamiyorum
Adam bogustu mucadele etti ikinci golu nerdeyse batshuayi atti

Penalti kacirdi diyemi Icardide dunya kadar kacirdi bugun baya iyi oynadi

Ruh gibi dolastigi elli tane maci varken bugun iyiydi tabela yorumculugunu birakin
Kaleye tutanı boşver herhangi bir şutu var mı 90 dakkada.

Yedekler abartıldığı kadar kötü değildi orta sahamız zayıf olmasına rağmen Başak’a doğru düzgün top oynatmadılar. Fenerin yedekler seviyesinde değiliz o ayrı konu tabi.

Kendine atılan 1 tane topu tutsun bir yahu birr birrr, duvara vurur gibi geri geliyor, o cüsse ile yerden kalkamıyor, gol kaçırmayı bırak şut çekemiyor şutt şutt, anca ama ancaa dürtüyor topu. Hasbel kader önüne düşcek bomboş olacak, ofsatta kalmicak ta gol atacakkkk. binde bir ihtimale 3 milyon veriyoz ohh ne güzellll
bu adam 9 puan aldırdı sana son dklarla

bence boşa eleştiriliyor

görevini yapıyor mu yapıyor

paraya gelirsek düsük maasa zaten fbde oynar son dk golleri atar bizi gıcık etmeye devam ederdi

Zidane benzema salah gibi elit tpçular uzaylı da olsa alınır ama kuzey afrikalı topçu alınmaz

valla ben alirim baskan izlemekten de keyif aliyorum topla iliskilerini. belhanda, feg ve ziyech’i de severdim keza mahrez gibilerin de yolu bize dussun istemisimdir.

mesela aklima geldi simdi gecen leicester-city macinda ben buradayim diye sahada goze batan biri vardi. baktim genk’den el khannous diye bir fasli almislar yurur gider muhtemelen kalite ayak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt