Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirbay, Göztepe maçındaki Sara'nın defans ve ofanstaki topunun çeyreğini oynayamaz Başak maçında.

Bunun yanında saçma sapan faulle veya top kaptırması ile gol yedirmesi de hiç düşük ihtimal değil.

Skriniar + Lemina + Correa + Eren paketi isteriz ya.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kazanınca topçular kaybedince hoca yani.Valla ben bu kerem denen topçuyu geçen sezon ki son dakikakalrda yok yere yaptırdığı penaltıdan beri sevmiyorum sivas maçından beri yani.Adamın olumlu tek hareketş yok pas yok fizik mücadele yok halil gibi suratsız negatif enerji salıyor bana.Sevmiyorum takıma zarar verdiğini düşünüyorum
Yooo kaybedince topcular degil pasa macinda takimin hepsi rezildi iki pas yapamadilar koca devre Pasa tek kaleye cevirdi maci klubede toreira davinson filan vardi

Inatla hoca ben yedeklerlede kazanirim dedi
Ben ilk defa bir koca devre Galatasarayin uc pas ust uste yapamadigi bir devre gordum acaipti

Herkesin sucu vardi sen demirbaya kurulmussun belli ama gerek yok bak izle iyide oynucak

başakşehirin en önemli oyuncuları sakat ve cezalı. sara yoksada yenmeliyiz.Sara bahane olamaz

Yooo kaybedince topcular degil pasa macinda takimin hepsi rezildi iki pas yapamadilar koca devre Pasa tek kaleye cevirdi maci klubede toreira davinson filan vardi

Inatla hoca ben yedeklerlede kazanirim dedi
Ben ilk defa bir koca devre Galatasarayin uc pas ust uste yapamadigi bir devre gordum acaipti

Herkesin sucu vardi sen demirbaya kurulmussun belli ama gerek yok bak izle iyide oynucak
ya adam tek başına 2 gol yedirdi.Birinde topu kaptırdı etrafa bakarken diğerinde adamı tutmadı .

Demirbay, Göztepe maçındaki Sara'nın defans ve ofanstaki topunun çeyreğini oynayamaz Başak maçında.

Bunun yanında saçma sapan faulle veya top kaptırması ile gol yedirmesi de hiç düşük ihtimal değil.
Yapamaz dogru bu yuzden sara 18 milyon demirbay yedekte oturup sesini etmeyen gorev gelince oynayan adam zaten fredin yerine ismailde oynayinca olmuyor tadicin yerine baska oyuncuda oynayinca olmuyor

Bazi oyuncularin yeri dolmaz sarada onlardan biri ama bionic degil tabi sakatlanacak onemli olan kayipsiz atlatmak

ya adam tek başına 2 gol yedirdi.Birinde topu kaptırdı etrafa bakarken diğerinde adamı tutmadı .
Akturoglu kac mac tek basina goller yedirdi ne yapalim olabiliyor sarada son macta kaybetti gol olmadi gol olsa onadami sovecegiz

Davinsonda icine sicti kac kere gol olmadi birazda demirbayin kismeti kaptirdigi gol olmus

telefondan foruma giriyorum ama tabletten giremiyorum
sebebi nedir

çerezleri de temizledim

ikisi de android

Yahu Sara kesin yok mu şimdi başak maçında, bi cevap veren olmadı, orta derece zorlanma ne gibi etkiliyor bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt