- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
Lemina alınabiliyor sa hemen alirimLemina
Correa
Danso
Pompasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina alınabiliyor sa hemen alirimLemina
Correa
Danso
Pompasaray
Yooo kaybedince topcular degil pasa macinda takimin hepsi rezildi iki pas yapamadilar koca devre Pasa tek kaleye cevirdi maci klubede toreira davinson filan vardikazanınca topçular kaybedince hoca yani.Valla ben bu kerem denen topçuyu geçen sezon ki son dakikakalrda yok yere yaptırdığı penaltıdan beri sevmiyorum sivas maçından beri yani.Adamın olumlu tek hareketş yok pas yok fizik mücadele yok halil gibi suratsız negatif enerji salıyor bana.Sevmiyorum takıma zarar verdiğini düşünüyorum
Kafir kbdsi miAhh evladim benim.Zamaninda norwich de kafir kdbsi gibi takiliyordu.Gecen seneyi ful sakat gecirdi bu sene cok az sure aliyor guncel halini hic bilmiyorum ama muthis bir potansiyeldi.
ya adam tek başına 2 gol yedirdi.Birinde topu kaptırdı etrafa bakarken diğerinde adamı tutmadı .Yooo kaybedince topcular degil pasa macinda takimin hepsi rezildi iki pas yapamadilar koca devre Pasa tek kaleye cevirdi maci klubede toreira davinson filan vardi
Inatla hoca ben yedeklerlede kazanirim dedi
Ben ilk defa bir koca devre Galatasarayin uc pas ust uste yapamadigi bir devre gordum acaipti
Herkesin sucu vardi sen demirbaya kurulmussun belli ama gerek yok bak izle iyide oynucak
Yapamaz dogru bu yuzden sara 18 milyon demirbay yedekte oturup sesini etmeyen gorev gelince oynayan adam zaten fredin yerine ismailde oynayinca olmuyor tadicin yerine baska oyuncuda oynayinca olmuyorDemirbay, Göztepe maçındaki Sara'nın defans ve ofanstaki topunun çeyreğini oynayamaz Başak maçında.
Bunun yanında saçma sapan faulle veya top kaptırması ile gol yedirmesi de hiç düşük ihtimal değil.
Aynen hocam norwich zamani oynadigi pozisyon ve yaptiklari kbdye cok benzerdiKafir kbdsi mi
Akturoglu kac mac tek basina goller yedirdi ne yapalim olabiliyor sarada son macta kaybetti gol olmadi gol olsa onadami sovecegizya adam tek başına 2 gol yedirdi.Birinde topu kaptırdı etrafa bakarken diğerinde adamı tutmadı .
telefondan foruma giriyorum ama tabletten giremiyorum
sebebi nedir
çerezleri de temizledim
ikisi de android
Yok tabi imkansiz en az 4 5 mac kacirirYahu Sara kesin yok mu şimdi başak maçında, bi cevap veren olmadı, orta derece zorlanma ne gibi etkiliyor bilen var mı