Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene böyle bir şey yaşadık, büyük rezaletti. Bir de bankalar birliğinden çıkıcaz yalanı vardı tabiki.
Bu sene ayrı rezaletler geliyor, çünkü sportif direktörü yok kulubun

muslera
xx davinson apo
barış torreira sara jakobs
yunus correra
osimhen

vs

muslera
xx davinson apo jakobs
torreira sara
yunus mika barış
osimhen

yedekler: günay, kaan, sangare, jelert, sallai, berkan, efe, bats, eyüp, metehan, kerembay​

Bu ads yazın 3 dönem transfer yasağı almamış mıydı yav. Şimdi de 2 dönem almış. Önümüzdeki 2 sene yasağı mı var şimdi bunların.

3.lige falan düşerler 2 seneye.
Yababci oyunculara borçlarından dolayı yasakları var ,borçları ödemeleri şart lakin bu bitik haldeki küme düşecek adana bile fenere gol atacak adım gibi eminim

İlkay, Eren, Ozan Kabak, Kutucu gibi yerli takviyelerle belli bölgeler zenginleştirilirse alınacak yabancı konusunda el büyütebilir yönetim.

mika-amine-correa listesi beni doğru yolda olduğumuza inandırmıştı fakat şuan çıkan isimler yine elma armut gibi karışmış gözükmekte

Yusuf Sarı yı 1 milyona alalım dediğimizde bi ton bık bık laf yaptınız , yabancılardan kimse gitmiyor . gelsin ziyech kurtarsın bizi şimdi hadi bakalım

Eren , Kutucu , Yusuf Sarı , Berkay alayını alıp rotasyonu artırmamız lazımdı. Yabancı hakkı yok yapacak bişi yok
Yusuf Sarı yangını da yapmayın abi ya

Tamam bizde transfer taraftariyiz da ikinci günden de yangın yapmayın yaw bu kadar.

Yazın RD Leipzig'e gitme ihtimali yükselir mi? Yoksa TR'de kalsın mı istenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt