Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yababci oyunculara borçlarından dolayı yasakları var ,borçları ödemeleri şart lakin bu bitik haldeki küme düşecek adana bile fenere gol atacak adım gibi eminimBu ads yazın 3 dönem transfer yasağı almamış mıydı yav. Şimdi de 2 dönem almış. Önümüzdeki 2 sene yasağı mı var şimdi bunların.
3.lige falan düşerler 2 seneye.
Yazın 30’ları reddettiler. 40-50 istiyorlardı. 15’e düşürmezler birden37 mi? Kim diyor onu. 6 milyona almış Feyenoord. Olsa olsa 15 olur değeri.
Niden kiBu kulüp bu kafa yapısıyla max bu sene son kez şamp olur, 4 sene nadasa çekilir
En büyük sıkıntı göztepeden sonra redbull un buradan bir takım alması olur. Lige ambargo koyarlar ne fener ne biz şampiyon olamayız. Bizim kulupler kadar parayı çöpe atan takım yokBu kulüp bu kafa yapısıyla max bu sene son kez şamp olur, 4 sene nadasa çekilir
Yusuf Sarı yangını da yapmayın abi yaYusuf Sarı yı 1 milyona alalım dediğimizde bi ton bık bık laf yaptınız , yabancılardan kimse gitmiyor . gelsin ziyech kurtarsın bizi şimdi hadi bakalım
Eren , Kutucu , Yusuf Sarı , Berkay alayını alıp rotasyonu artırmamız lazımdı. Yabancı hakkı yok yapacak bişi yok
Nokta transferler için seni ban list içine dahil edelimTamam bizde transfer taraftariyiz da ikinci günden de yangın yapmayın yaw bu kadar.
kaçıncı gün başlarız ben haftaya ptesi diye programladım kendimiTamam bizde transfer taraftariyiz da ikinci günden de yangın yapmayın yaw bu kadar.