Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Orhan Zeybekmidir nedir son sayfada.kim dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orhan Zeybekmidir nedir son sayfada.kim dedi
Abdulkerim her sene daha kötüye gidiyor gelecek sene muhtemelen artık her çıktığı maçta sahaya bırakacak
Apoqareem kızağa çekilmeli demek ayıp olur
Benim en sevdiğim 3 topçumuzdan biri
Fakat kesinlikle onunla kapışcak biri lazım. Benim kafada Yasin Özcan vardı ama Aston Villa aldı onu galiba. Ahmetcan Kaplan falan diyenler var ama emin değilim o heriften. Aslında işte böyle sol bek sol stoper karışımı bir atlet bulsak en ideali fakat sanmıyom yapçaklarını
Bi de böyle bir herif alırsak Apo hop bi dakka ben de Avrupa'ya gitçem o zaman diyebilir ki hak veririm. Onu da göze almak istemem şahsen
Yine de ağır davrandığımız doğru. Ana plan üçlüye dönecekse 6 stoper ile girmeliyiz sezona. Bunların birinin altyapı çıkışlı ya tutarsa tarzı biri olması okey ama diğer 5i net isimler olmalı
Orhan Zeybekmidir nedir son sayfada.
Zaniolo + €10m gibi bir teklifle VLAHOVIC almağa ne dersiniz renktolar (yazın)
Kirmizi varsa olumludur. Ama olsa okadar beklemez. Yani yine uydurmasyon isler. Yarin görürüz.soyle birsey olabilir
MIkatautze teklifi red etti
Hadi iyi geceler, bu adamlarla hayal bile kurulmaz
Yerli topcuyu max 3 sene tutacaksin kadroda sonra satacaksin. Kan değişimi şart helede lige ambargo koyan bir takim isen azim kalmiyor topcularda.Abdulkerim her sene daha kötüye gidiyor gelecek sene muhtemelen artık her çıktığı maçta sahaya bırakacak
Yok artik, söverimYarınki kırmızı Eren olur
Yabancı bitse Avrupa basını yazardıYok artik, söverim