Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo + €10m gibi bir teklifle VLAHOVIC almağa ne dersiniz renktolar (yazın)

Ileride ne olur bilmiyorum ama FT de sahip olduğu hemen hemen her iyi takımı şampiyon yaptı. UEFA kupası da ballı kaymak oldu. En kötü 10'da 8 diyelim.
Okan Buruk ise 2.5 senede kötü kadro ile mücadele etmedi. UEFA kupası önünde duruyor. Yapacağı hamlelerle en kötü yarı final yapabilmeli

Apoqareem kızağa çekilmeli demek ayıp olur

Benim en sevdiğim 3 topçumuzdan biri

Fakat kesinlikle onunla kapışcak biri lazım. Benim kafada Yasin Özcan vardı ama Aston Villa aldı onu galiba. Ahmetcan Kaplan falan diyenler var ama emin değilim o heriften. Aslında işte böyle sol bek sol stoper karışımı bir atlet bulsak en ideali fakat sanmıyom yapçaklarını

Bi de böyle bir herif alırsak Apo hop bi dakka ben de Avrupa'ya gitçem o zaman diyebilir ki hak veririm. Onu da göze almak istemem şahsen

Yine de ağır davrandığımız doğru. Ana plan üçlüye dönecekse 6 stoper ile girmeliyiz sezona. Bunların birinin altyapı çıkışlı ya tutarsa tarzı biri olması okey ama diğer 5i net isimler olmalı
Abdulkerim her sene daha kötüye gidiyor gelecek sene muhtemelen artık her çıktığı maçta sahaya bırakacak

Günaydın. Yine nasıl transfer hazırlıkları tamam algısı yaratıp taraftarı uyutuyor ama. Başkanımda bu işler hiç şaşmaz. Galatasaray taraftarı yangın yapmayı konuşmamalı. Yangın olmadığı gün neden bugun yangın yok diye tartışmalı. Florya'dan BB'ye, transferden Ramspark'ın çimlerine kadar taraftar sopasını hissetmezse Dursun ve avaneleri hiçbir işe koşmaz. 10küsür senedir tanıdık artık bu adamı..
images (7).webp

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mika Gouiriye sözde yüksek bonservis ödeyebiliriz gibi gaz verdi ve simdi puan kaybi yasanana kadar birsey yqpmazlar. Bu ay en fazla Eren Elmali gelir gibi.

Firsat transfer firsat transfer diyerek, herkesin transfer periyodu kapaldigin dan sonra, formsuz ortada kalmis, yüksek maasli 2 adam getirebilir bunlar.

İki ihtimal var.

1- Ya her zamanki gibi plansız programsız gidiliyor, ne yaptığımız belli olmadığı için de kimseyi bitirme noktasına getiremedik. (Bu yüksek olasılıklı olan ihtimal)

2- Ya da karşı tarafın eline koz vermemek için operasyonları büyük bir gizlilik ile yönetiyoruz. (Bu çok düşük ihtimal)

Ne olursa olsun, işin sonunda göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt