- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.603
- 3.873
Dursun ozbek istifa
Yonetim istifa
Yonetim istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hijabi Shenol SunŞenol hocam değil mi bu
Tamam da o zaman bu oyuncuyu alıp net oynatman gerekiyor.Sorularının cevabı Disasi işte... Hem sağ bek oynar, hem stoper oynar, üçlüde daha da güzel sağ stoper oynar... Öyle Kaan gibi de değil, atletik ve boyuna rağmen hızlı... Stoper ve beki ayrı ayrı almana gerek kalmadı işte... Kaan da alternatif oldu...
Tamam da o zaman bu oyuncuyu alıp net oynatman gerekiyor.
Talibi çok olur öyle oyuncunun al getir oynat. 15 milyon gibi bir para (eğer hoca ve ekibi onaylarsa) gözün kapalı verip alman gerekiyor.
Ancak koca bir ancak var bizimkilerde hiç bu konuda bir atılım yok.
Yaz transferinde beklenilen bir herif var gibi davranılıyor.
Takımın en acil mevkisi yerine forvet bakıyorsan farklı planlar vardır
Hiç transfer düşünülmüyorsa osayi denen kansız herif ciddi şekilde yazın sözleşme imzalatılacak demektir.
İstemiyorum abi bu transferi, yakışmaz bize.
Hakikaten hocadaki bu kararlılığın fm diliyle 1 olma sebebi nedir?![]()
mario lemina
2024 yaz transferinin son günlerinde `raphael onyedika` ve `eric junior dina ebimbe` istemişti okan hoca. hatta onyedika için 15 milyon euroyu gözden çıkarmıştık. devre arası gelince bu isteğinden va...rerererarara.net
Büyük oranda benzer fikirdeyim
Ingiltereden teklif istiyormuş oraya gider.Hiç transfer düşünülmüyorsa osayi denen kansız herif ciddi şekilde yazın sözleşme imzalatılacak demektir.
İstemiyorum abi bu transferi, yakışmaz bize.
ajdar cikita muz sarkasi gibi nobet
Bjnin hocası kim oluyor heis
Ben de bilmiyorum. Mesela ciddi ciddi Onyedika'yi alacaktık.Hakikaten hocadaki bu kararlılığın fm diliyle 1 olma sebebi nedir?
Motz'un Türkçesi gibi bir nöbet
![]()
mario lemina
2024 yaz transferinin son günlerinde `raphael onyedika` ve `eric junior dina ebimbe` istemişti okan hoca. hatta onyedika için 15 milyon euroyu gözden çıkarmıştık. devre arası gelince bu isteğinden va...rerererarara.net
Büyük oranda benzer fikirdeyim