Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Egri oturup dogru konusalim. Bugun cikan ilk 11 febetöyu herturlu yenecek 11 idi

Demekki sorun transfer degil hoca

Ne takimi hazirlayabilmis, ne motive edebilmis

Ozaman bize hoca önerin
Söylüyoruz ama anlaşılmıyor herhalde

Evet transfere ihtiyaç var kabul

Ama ortada oyun yok kardeşim

Oyun olur dersin ki transfer olmadığı için oyun yapısında sıkıntı yaşıyoruz

Ama yok kocaman bir hiç

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe bizi psikolojik olarak düşürmek için Lookmanı 1-2 güne bitirir izleyin
45m cash verebilecek durumları olduğunu sanmıyorum öyle olsa çoktan 35e nkunku almışlardı çünkü.Tedesco en çok onu istiyordu forvet oynatacaktı zaten leipzigte yaptığı gibi , o yüzden bence alamazlar

lookman fenerin aradığı santrafor değil binaelehyn adam santrafor değil

Neyse yeterince yazdık :) Taraftarin da teknik heyet gibi kafaca hazirlanmadigi her maç bu sonuçlara açık

Bjk süper kupa,şok kocaeli yenilgisi,bu maç..hepsine sıradan bi macmis gibi baktım kafamda

Çünkü hocadaki ve takımdaki enerji geciyo insana

Bjk super kupa macindan önceki hazırlık maclari ortada

Takımın başında hoca yok, siz istediğiniz kadar topçu alın yine bir şey farketmeyecek. Leş gibi takımların olduğu ligde, o takımları Osimhenle Sane ile her türlü yenersin şampiyon da olabilirsin ama karşına kaliteli düzgün bir takım çıkınca takke düşüp kel görünüyor, bunu kaç yıldır burda söylüyorum ama dandik ligde şampiyon olunca hemen Okan hocam oley çekiliyor

bunu anlayacak kapasite yok çoğu kişide

adamlar keremi kesip lookmanı koyacak

bunun ne demek olduğunu anlamayacak kadar mallar

bizde hem 10 hem kanat oynar
Abi adamlar özellikle son dönem bizden iyi yönetiliyorlar bunu kabul etmezsek sorunları çözemeyiz. 15 sene şampiyon olamayan takıma 3-5 bakmadan 30m euroya oyuncu getirdiler daha dönemin başında. Bizim yönetimin bahanesi 28 inden önce kimse oyuncusunu bırakmazsa eğer, 28 inden önce Lookmanı alamamaları lazım. Eğer alırlarsa, bizim yönetimin rezilliği bi kere daha gün yüzüne çıkar

Fenerbahçe bizi psikolojik olarak düşürmek için Lookmanı 1-2 güne bitirir izleyin
Vizyonu olan bir yönetim şimdiye kadar 50 kere bitirmişti Lookmanı. Ama yokkk 40 milyona neidüğü belirsiz saçma sapan adamlara basarlar parayı. Ona gelince para var, Lookmana gelince yok. Yatıp kalpkıp dua edecez Yunus Barış ve Saneye bişi olmasın diye, çünkü bu 3 tanesi, tam 4 bölgenin alternatifsiz isimleri. Okan hocanın kadro planlaması. Lookmana ihtiyaç yok çünkü Barış var yahu

Bence ilk bu kafa değişmeli. Arda da gelse o da değersizleşecek, Son 2-3 ay içinde Dynamo Kyiv'e yenildi, avrupada Legia'ya yenildi, LNZ'ye sahasında 4-1 yenildi. Taraftar da normal değil. Senede her maçı iyi oynayarak kazanan teknik direktör kim var söyleyin de bilelim. (Okan hoca bugün özelinde %100 suçlu)
Mesele yenilmek mi sizce? Yoksa hep aynı hataların yapılması mı? Geleceğe yatırm yapılmaması mı? Korkaklık mı? Bazı topçuların sırtını sıvayarak götürmek mi? Hep aynı şekilde yeniliyoruz. Hep aynı hatalar.. ve tek başarı lig şampiyonluğu. Peki harcanan paralar verilen emekler? 3 topçuya geçen yaz 130 milyon Euro verildi, bonservis sadece.. hoca denilen şahsın işbilmezliği yüzünden tek bir başarı yok ve ümit de yok. Mesele bugün değil, olur yener yada yenilirsin, sorun hep aynı hatalar. Sürekli bir dejavu hali, tekerrür hali… Avrupa’da aynı, ligde aynı süper kupada bile aynı.. bjk beşledi bizi bu kifayetsizin lakayıtsızlığı yüzünden ve aynı lakayıtsızlık fenere kupayı verdik.. mesele bu lakayıtsızlık… bak önceki sene Avrupa bu seneye de bak, birer bir aynı şeyler…

zaten kadromuz iyi bugün sahaya çıkan ilk 11'de bir problem yoktu.

bugün mağlubiyet teknik ekip + yönetime yazar

ardından oyunculara gelir sıra.

Leminayi yazmana da gerek yok sirf Osimhen olmasa sampiyon olamazdik...Hatta 1 adim ileri gideyim gecen yil İcardi saglam kalsa Osimhen alinmasa yine sampiyon olamazdik ..

Neyse gelelim aci gercege 3 yil ustuste sampiyon olmus adam kendi birakmadigi surece kovulmaz dunyada esi benzeri yok bunun ..O hocayi devre arasi 3 puan ondeyken gondermeye Perez dahil hicbir baskanin gotu yemez..
O yuzden bu fantezileri bir kenara birakin artik sezon sonu sampiyonluga odaklanalim.. Sonra da bolca dua edersiniz Okan hoca kendi biraksin diye ..
Başta adam gibi bir yönetim olsa gönderir de, yönetim yok. Fatih hoca gibi birini gönderdiler…
Ama yönetim yok başta, ne yazık ki…

Yeni başkan adaylarından biri Ozan Korkut olacak herhalde.

Mesele yenilmek mi sizce? Yoksa hep aynı hataların yapılması mı? Geleceğe yatırm yapılmaması mı? Korkaklık mı? Bazı topçuların sırtını sıvayarak götürmek mi? Hep aynı şekilde yeniliyoruz. Hep aynı hatalar.. ve tek başarı lig şampiyonluğu. Peki harcanan paralar verilen emekler? 3 topçuya geçen yaz 130 milyon Euro verildi, bonservis sadece.. hoca denilen şahsın işbilmezliği yüzünden tek bir başarı yok ve ümit de yok. Mesele bugün değil, olur yener yada yenilirsin, sorun hep aynı hatalar. Sürekli bir dejavu hali, tekerrür hali… Avrupa’da aynı, ligde aynı süper kupada bile aynı.. bjk beşledi bizi bu kifayetsizin lakayıtsızlığı yüzünden ve aynı lakayıtsızlık fenere kupayı verdik.. mesele bu lakayıtsızlık… bak önceki sene Avrupa bu seneye de bak, birer bir aynı şeyler…
Uzun lafın kısasını konuşalım. Arda geldi ligde 2. oldun sabredebilecekse buyursun gelsin. Onu da değersizleştirme istifa çekilecekse gelecekteki hocamızı da yemeyelim derdindeyim. Gerçekçi olalım biraz. Klopp kaçıncı senesinde şampiyon oldu?

Bana bu aksam en cok koyan kisim heriflerin bir bok oynamadan sadece istekle maci kazanmalari oldu.. Guenduzinin golune kadar pozisyonlari yoktu ligdeki mac gibiydi resmen ..Ne zaman 2-0 oldu hallac pamugu gibi dagildik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt