Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamının hocası maçı sallamıyorsa topçusu hiç sallamaz. Lemina, Torreira neden mücadele etsin ki? Takımının hocası maç sonu çok soğuktu, oydu buydu diye bahaneleri dizecek zaten biliyorlar.

Ekstra gelecek vadeden genç oyuncuları da ekle

Yum Yum Chefs Kiss GIF by Nick Jonas

* Bir futbol takımı 33 ila 35 kişiden oluşur.

Ekstra gelecek vadeden genç oyuncuları da ekle

Yum Yum Chefs Kiss GIF by Nick Jonas

* Bir futbol takımı 33 ila 35 kişiden oluşur.
İroni bilmiyorum ama gs yedek kulubesi bu

Takım fethiyespor maçı için kampa girmiş izin yapılmayacakmış

bi şekilde yeneriz bunları yaa kafasıyla çıkılan hiçbir derbiyi yenemedik hatta ezildik şu zamana kadar

bjk süper kupa
fb 0-1
ve bu

dün bu maçı kazanan psikolojik üstünlüğü ele geçirecek falan deyince iyi bari maça iyi hazırlandık diye düşünmüştüm ben de

daha 1 ay önce saçma sapan bir kadroyla deplasmanda top göstermeyen takım nerde bu takım nerde

planlama şampiyonlar ligindeki son maç 28 ocak sonrasına göre yapıldı herhalde. Şampiyonlar liginde devam edilirse bonservisli, maliyetli oyuncu alacaklardı. Rakip sezon başında yeni takım kurdu, yetmedi sezon ortasında bir daha takım kuruyorlar, bizimkilerde sanki lige yeterli kadro varmış gibi şampiyonlar ligini bekliyorlar

çıksalar içinden geçerdik takımın
seve seve çıkıp alkışlayacaklardı
istemiyorlarsa düzgün oynayıp engel olsalardı
taraftarın kulüple gönül bağı zaten zedeleniyor Erden Timur olayından beri

ya suyuna kafamı sokayım neyini bulandırır? o taraf hep böyle diye sende kır dizini. oldu anasını satayım.
Adamlar kurucuya küfreder; onlar hep öyle
adamlar sana terörist muamelesi yapar: onlar hep öyle. Tepki görmedikçe iyice azıttılar sende gelmiş rezalet diyorsun
ne diz kırması
mal güruhun yaptıkları kendilerini bağlar

sen bu müsabakalara meşruiyet vermek zorundasın
kazanınca nasıl çıkıp hunharca kupa kaldırıp seviniyorsan
ve rakibinden tebrik bekliyorsan
nasıl rakibinin çamur atması ortamı boktan yapıyorsa

sen de bunun parçası olamazsın

bi şekilde yeneriz bunları yaa kafasıyla çıkılan hiçbir derbiyi yenemedik hatta ezildik şu zamana kadar

bjk süper kupa
fb 0-1
ve bu

dün bu maçı kazanan psikolojik üstünlüğü ele geçirecek falan deyince iyi bari maça iyi hazırlandık diye düşünmüştüm ben de

daha 1 ay önce saçma sapan bir kadroyla deplasmanda top göstermeyen takım nerde bu takım nerde
3 maçın da 2 tane ortak noktası war.

Ulan hasan ṣaṣ genduziyi okadar gömdun ki adami maldonado gibi birṣey sanmiṣtik. Seni severiz, mumkunse bir daha futbolcu yorumlama

bjk süper kupa
fb 0-1
ve bu

Osimhen yoktu bir de rüzgar gerçekten bizi daha çok etkiledi. Jacobs bile cok fark ederdi. Iste dişe diş kana kan mucade etmeliydik ama paslar da isabetsiz olunca çok pasif kaldık.
Tek kizilacak nokta kadro yetersizliği.

seve seve çıkıp alkışlayacaklardı
istemiyorlarsa düzgün oynayıp engel olsalardı
taraftarın kulüple gönül bağı zaten zedeleniyor Erden Timur olayından beri

ne diz kırması
mal güruhun yaptıkları kendilerini bağlar

sen bu müsabakalara meşruiyet vermek zorundasın
kazanınca nasıl çıkıp hunharca kupa kaldırıp seviniyorsan
ve rakibinden tebrik bekliyorsan
nasıl rakibinin çamur atması ortamı boktan yapıyorsa

sen de bunun parçası olamazsın
olursun. karşında rakip yok terör örgütü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt