Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekstra gelecek vadeden genç oyuncuları da ekle
![]()
* Bir futbol takımı 33 ila 35 kişiden oluşur.
İroni bilmiyorum ama gs yedek kulubesi buEkstra gelecek vadeden genç oyuncuları da ekle
![]()
* Bir futbol takımı 33 ila 35 kişiden oluşur.
seve seve çıkıp alkışlayacaklardıçıksalar içinden geçerdik takımın
ne diz kırmasıya suyuna kafamı sokayım neyini bulandırır? o taraf hep böyle diye sende kır dizini. oldu anasını satayım.
Adamlar kurucuya küfreder; onlar hep öyle
adamlar sana terörist muamelesi yapar: onlar hep öyle. Tepki görmedikçe iyice azıttılar sende gelmiş rezalet diyorsun
Singo uğurcan o maç için saklandı.Takım fethiyespor maçı için kampa girmiş izin yapılmayacakmış
Orta sahada da ezilmişiz tek sıkıntı hücum değil
Tam kadro çıkar o maça da iyice ebesini pestil eder takımın.Takım fethiyespor maçı için kampa girmiş izin yapılmayacakmış
O maça çıkacak yedek kadro da yok. Paftan takviye lazımFethiyesporu yenip kötü havayı dağıtmak lazım
3 maçın da 2 tane ortak noktası war.bi şekilde yeneriz bunları yaa kafasıyla çıkılan hiçbir derbiyi yenemedik hatta ezildik şu zamana kadar
bjk süper kupa
fb 0-1
ve bu
dün bu maçı kazanan psikolojik üstünlüğü ele geçirecek falan deyince iyi bari maça iyi hazırlandık diye düşünmüştüm ben de
daha 1 ay önce saçma sapan bir kadroyla deplasmanda top göstermeyen takım nerde bu takım nerde
Zaten Singo uğurcan o maç için hazırlandı ve alındı.Tam kadro çıkar o maça da iyice ebesini pestil eder takımın.
Osimhen elense gelse onu oynatır. Kenarda kim oturacak ama ayıp değil mi koskoca futbolculara?Zaten Singo uğurcan o maç için hazırlandı ve alındı.
Osimhen yoktu bir de rüzgar gerçekten bizi daha çok etkiledi. Jacobs bile cok fark ederdi. Iste dişe diş kana kan mucade etmeliydik ama paslar da isabetsiz olunca çok pasif kaldık.bi şekilde yeneriz bunları yaa kafasıyla çıkılan hiçbir derbiyi yenemedik hatta ezildik şu zamana kadar
bjk süper kupa
fb 0-1
ve bu
dün bu maçı kazanan psikolojik üstünlüğü ele geçirecek falan deyince iyi bari maça iyi hazırlandık diye düşünmüştüm ben de
daha 1 ay önce saçma sapan bir kadroyla deplasmanda top göstermeyen takım nerde bu takım nerde
olursun. karşında rakip yok terör örgütü var.seve seve çıkıp alkışlayacaklardı
istemiyorlarsa düzgün oynayıp engel olsalardı
taraftarın kulüple gönül bağı zaten zedeleniyor Erden Timur olayından beri
ne diz kırması
mal güruhun yaptıkları kendilerini bağlar
sen bu müsabakalara meşruiyet vermek zorundasın
kazanınca nasıl çıkıp hunharca kupa kaldırıp seviniyorsan
ve rakibinden tebrik bekliyorsan
nasıl rakibinin çamur atması ortamı boktan yapıyorsa
sen de bunun parçası olamazsın