Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eli armut mu topluyor adam olsun ezdirmesin kendini. G*tün yiyorsa FT’ye yap o hareketi.
Minnet duyuyor icardi 2 sene şmp yaptı diye
O olmasa bugün yoktum diye düşünüyor içten içe

Ftninde en son suratına arabın biri su çarpıyodu ağzını açamadı onu da pek kıstas alamayız

Daha sabirliyim. Umudum yok cünkü bunlardan

merkeze enerjik ve fizikli oyuncu lazım monaco ve fener macında orta sahada ezildik. pape gueye gelse keşke

İlk macinda gol atti diye Guenduzi cok heypelandi da bence asil İsmail harika oynadi..Resmen ezdi bizim orta sahayi..
Gueye dedigin gibi enerjik mi pek oyle izlenim vermedi bana ..Abi gidip basacaksin Gedsona parayi bunlarin icinden gececek ..Basariya ac taze kan lazim

Yok Hasan harbi adamdır, genduziyi beğenmedi diye eleştirmem, 2 ay sonra en çok sövülen adam olur Allahın kazması. Ahada görürsünüz. Bugün onun yerine Alvarez olsa daha feci olurduk.
Alvarez olsa daha feci olurduk derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı

Çünkü Alvarez-İsmail orta sahasına gayet üstün bir oyun oynarken bugün Genduzi tek başına her yere yetti

orda cidden boyun kadar kupa hocam bak mı demek istedi öyleyse büyük rezillik bu nasıl mizah be kardeşim sonra sosyal medyalara düşen üreme organı sosyal medyada ufak bulununca ağlıyor sözde kaptanımız.
Bende öyle anladım tarihi bi rezaletti makama mevkiye saygı olmalı kişiye duyulmuyosa da

Minnet duyuyor icardi 2 sene şmp yaptı diye
O olmasa bugün yoktum diye düşünüyor içten içe

Ftninde en son suratına arabın biri su çarpıyodu ağzını açamadı onu da pek kıstas alamayız
ft yanlış örnek zaten ya yaşlandı tonton oldu ft zamanı babeller donklar s partilerinden çıkmıyordu çok farklı değildik. Spaletti'yi koparmamız lazım juveden.

prensip meselesi
benim için Galatasaray maç kazanır kaybeder
böyle şeyler yapmaz
Fb gibi Bjk gibi değildir, bunlar onların işleri

erişemediğin ciğere pis demiş oluyorsun
bu olayı tamamen yabancı birine anlatsak sahada kupa kaldırılmasın diye ışık kapama işine benzetirler

öte yandan ben de normal bir ligimiz, norma bir rakibimiz olsun isterim
hatta rakibimiz iyi olsun, o rekabet bizi daha iyi yapsın isterim
fakat onlardan +

yok heis belki bi şey döşüyodur şu an
ya da düşmanlarımla fiskos yapıyor da olabilir

Bişi yazarsa haber et

buralARDAyım

prensip meselesi
benim için Galatasaray maç kazanır kaybeder
böyle şeyler yapmaz
Fb gibi Bjk gibi değildir, bunlar onların işleri

erişemediğin ciğere pis demiş oluyorsun
bu olayı tamamen yabancı birine anlatsak sahada kupa kaldırılmasın diye ışık kapama işine benzetirler

öte yandan ben de normal bir ligimiz, norma bir rakibimiz olsun isterim
hatta rakibimiz iyi olsun, o rekabet bizi daha iyi yapsın isterim
fakat onlardan +

yok heis belki bi şey döşüyodur şu an
ya da düşmanlarımla fiskos yapıyor da olabilir

la neyin prensibi sen seni biri affedersin kötü bir şey yapsa çok sağol iyi yaptınmı diyorsun 😂

Valla adam Lookmanla yatıp kalkıyor, Lemğna iyidir hoştur ama istikrarsızdır, 2 maç oynar 3 maç oynamaz demişti
Yok ilk başta güzel konuşuyodu sonra değişti

Puan kaybında kendi eleştirdiği şeyleri sonraki hafta maç kazanılınca sanki başkası demiş gibi konuşuyodu ordan yakaladım ilk onu

Sonra genduzi boklayıp maestro övünce iyice kaydırdı şirazeyi

Sıkıntı tek başına hiçbir yerde değil
Kanatlara yakın markaj yaptılar, arkaya kaçırmayı düşünmedik, ya da ortadan kanada deplase denemedik hiç
Barış ve Sane hep yalnız kaldı, çoğunda 2 rakiple birden
Hatta Sane bir ara 3 kişinin arasından çıkmaya çalışıyprdu pas opsiyonu, kaçan, hareket eden bulamadığından
Defanstan çıkarken fener kendi çekilmediği müddetçe hep elimiz ayağımıza dolaştı çünkü ortasahada da eksik kaldık
Yunus bu maçın ortasaha ağırlığını kaldıramadı ya da hoca önde kal dedi ve hiç yoktu
Önde de hiçbir şey yapmadı, sonlarda kanada geçince biraz adını duyduk sadece
Sıkıntı hıcanın yetersizliği ve uyduruk taktiğinde ısrar etmesinde bence
Her düzgün ve koşan rakip bu taktiği rahatça elek edebiliyor nedense
Formda sarayi yedek birakip ,ugurcani yedege koyup
Hiç mucadele etmediğin,coşkunun ve arzunun olmadığı bi macin her anında sabit kalarak maçı kaybettin.mesele gondouzi de değildi

Torreira pasif ve isteksiz durmus,ozetten anladığım kadarı ile.ilk golden önce şovmen gibi topu levente bırakmalar falan,bunlar laubali işler ve bize yaramaz

Odaklı pasif ve mücadeleden yoksun bir Gs ikinci kez gördüm bjk süper kupa macindan sonra

O macta 17lik çocuk gol attı,ve o zamanda da dedik bjk daha çok istedi ama trabzon maçından sonra şu takım hocay yazar.

Ama yine diyorum.fb sadece mücadele ederek,ona bolca firsat veren çok kötü bir Gs ya karşı kazandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt