Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.209
- 739
- 658
merkeze enerjik ve fizikli oyuncu lazım monaco ve fener macında orta sahada ezildik. pape gueye gelse keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maestroyu önerdi ya. Hasanda okan gibi şımardı biraz iki övülünce maalesef.Katılmıyorum
Takımı hep yanlış yönlendiriyor geçen osya kimi alın demişti malın birini öneriyodu genduziyi çöpleyip
Minnet duyuyor icardi 2 sene şmp yaptı diyeEli armut mu topluyor adam olsun ezdirmesin kendini. G*tün yiyorsa FT’ye yap o hareketi.
merkeze enerjik ve fizikli oyuncu lazım monaco ve fener macında orta sahada ezildik. pape gueye gelse keşke
Alvarez olsa daha feci olurduk derken iyi anlamda mı kötü anlamda mıYok Hasan harbi adamdır, genduziyi beğenmedi diye eleştirmem, 2 ay sonra en çok sövülen adam olur Allahın kazması. Ahada görürsünüz. Bugün onun yerine Alvarez olsa daha feci olurduk.
Bende öyle anladım tarihi bi rezaletti makama mevkiye saygı olmalı kişiye duyulmuyosa daorda cidden boyun kadar kupa hocam bak mı demek istedi öyleyse büyük rezillik bu nasıl mizah be kardeşim sonra sosyal medyalara düşen üreme organı sosyal medyada ufak bulununca ağlıyor sözde kaptanımız.
ft yanlış örnek zaten ya yaşlandı tonton oldu ft zamanı babeller donklar s partilerinden çıkmıyordu çok farklı değildik. Spaletti'yi koparmamız lazım juveden.Minnet duyuyor icardi 2 sene şmp yaptı diye
O olmasa bugün yoktum diye düşünüyor içten içe
Ftninde en son suratına arabın biri su çarpıyodu ağzını açamadı onu da pek kıstas alamayız
prensip meselesi
benim için Galatasaray maç kazanır kaybeder
böyle şeyler yapmaz
Fb gibi Bjk gibi değildir, bunlar onların işleri
erişemediğin ciğere pis demiş oluyorsun
bu olayı tamamen yabancı birine anlatsak sahada kupa kaldırılmasın diye ışık kapama işine benzetirler
öte yandan ben de normal bir ligimiz, norma bir rakibimiz olsun isterim
hatta rakibimiz iyi olsun, o rekabet bizi daha iyi yapsın isterim
fakat onlardan +
yok heis belki bi şey döşüyodur şu an
ya da düşmanlarımla fiskos yapıyor da olabilir
prensip meselesi
benim için Galatasaray maç kazanır kaybeder
böyle şeyler yapmaz
Fb gibi Bjk gibi değildir, bunlar onların işleri
erişemediğin ciğere pis demiş oluyorsun
bu olayı tamamen yabancı birine anlatsak sahada kupa kaldırılmasın diye ışık kapama işine benzetirler
öte yandan ben de normal bir ligimiz, norma bir rakibimiz olsun isterim
hatta rakibimiz iyi olsun, o rekabet bizi daha iyi yapsın isterim
fakat onlardan +
yok heis belki bi şey döşüyodur şu an
ya da düşmanlarımla fiskos yapıyor da olabilir
mikserliği keselimBişi yazarsa haber et
buralARDAyım
oğlum seni engelledim kaç ay önce, tek laf etmiyorum sana. hala mı gocunman var? çok mu incindin zamanında?Okancı emrah yanılmanın öfkesiyle yine sağa sola saldırıyor mod yok mu moddd
Haluk bu gece viski parasını almıştır yazar götünden iki element mutlu olur karaktersiz herifin önde gideniHaluk şimdi de ugurcani mi yemeye calisiyor.
sezon sonu için spalletti ile antlaşmamız lazım hem iyi verim alır osimhenden de.
Yok ilk başta güzel konuşuyodu sonra değiştiValla adam Lookmanla yatıp kalkıyor, Lemğna iyidir hoştur ama istikrarsızdır, 2 maç oynar 3 maç oynamaz demişti
İşi komiklikle topçulara yalvarmayla götürüyor.Bende öyle anladım tarihi bi rezaletti makama mevkiye saygı olmalı kişiye duyulmuyosa da
Formda sarayi yedek birakip ,ugurcani yedege koyupSıkıntı tek başına hiçbir yerde değil
Kanatlara yakın markaj yaptılar, arkaya kaçırmayı düşünmedik, ya da ortadan kanada deplase denemedik hiç
Barış ve Sane hep yalnız kaldı, çoğunda 2 rakiple birden
Hatta Sane bir ara 3 kişinin arasından çıkmaya çalışıyprdu pas opsiyonu, kaçan, hareket eden bulamadığından
Defanstan çıkarken fener kendi çekilmediği müddetçe hep elimiz ayağımıza dolaştı çünkü ortasahada da eksik kaldık
Yunus bu maçın ortasaha ağırlığını kaldıramadı ya da hoca önde kal dedi ve hiç yoktu
Önde de hiçbir şey yapmadı, sonlarda kanada geçince biraz adını duyduk sadece
Sıkıntı hıcanın yetersizliği ve uyduruk taktiğinde ısrar etmesinde bence
Her düzgün ve koşan rakip bu taktiği rahatça elek edebiliyor nedense