Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.756
- 1.787
- 1.028
Barış - Ayhan - Mustafa gibi bir orta alanımızı özledim
Geliyor beklemekte olan eski yıllar:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış - Ayhan - Mustafa gibi bir orta alanımızı özledim
O zaten ayrı konu da, bizi taşıması gereken oyuncular bile sıçışlardaydı. Ön tarafta 1 kişi bile gününde olmaz mı ya. Sıçınca tam sıçıyorlar. Hiç ortaları yok. Şu fenere gol atamamak inanılmaz bir şey. Ya 1 takımda nasıl sonradan gireni, 11 başlayanı totalde 14-15 kişi 10 üzerinden 0 puanla oynayabilir? Kafayı yemelik.Çünkü en büyük ve güçlü planımız sığırpress, onunda en önemli yapı taşı Osimhen, Liverpool defansınıf bile yıpratabilecek güce sahip. Bu sefer sığırpressi biz yedik.
Taşıması gereken oyuncuyu kullanabilmek için pas planının iyi olması lazım ya da boş alan yaratman gerekiyor. Golcüye adam akıllı pas vermedik, ver kaçlar başarısız yok yani pas futbolunu süreklilik olarak beceremiyor, Uğurcan Uğurcan diyenler var ama al birini vur ötekine Uğurcan ile Günay arasında 29 milyonluk bir fark yok. Uğurcan olsaydı 2 olmazdı 1 olurdu.O zaten ayrı konu da, bizi taşıması gereken oyuncular bile sıçışlardaydı. Ön tarafta 1 kişi bile gününde olmaz mı ya. Sıçınca tam sıçıyorlar. Hiç ortaları yok. Şu fenere gol atamamak inanılmaz bir şey. Ya 1 takımda nasıl sonradan gireni, 11 başlayanı totalde 14-15 kişi 10 üzerinden 0 puanla oynayabilir? Kafayı yemelik.
Doğru devrede gelen lemina piyangosunu unuttum o olmasa osiyle bile şamp olamazdık muhtemelen. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez fb bir gün illa samp olacak bu gerçek ama okan efendi ve yönetim 2 senedir kötü td ve yönetim olmasalar bu sureç daha uzar. Şans her zaman geçen yıl gibi vurmayabilir işini şansa bırakamazsın.2 ay Yunus sakatlandı o ara Lemina filan gelmese paket oluyorduk.
Osi kadar Lemina bile piyangodan çıktım muhtemelen almamış olsaydık şampiyon falan olamazmışız.
Ruiz'i alabiliyorsak zaten alalım.Bunlar Ruiz'e 30 verip para bitti diyebilirler

Fenerbahçe sahaya odaklandı küllüyen yalan.Bir alehimize verilmeyen doğru kararda kokocunun açıklamalrını falan unuttunuz herhalde.Fenerbahçe sahaya odaklandı. Saha dışına çıkmıyor, hocaları bahane uydurmuyor. Son yıllardan daha zor bir sampiyonluk bizi bekliyor. Yedek kulübesi dahil sağlam 5 oyuncuya ihtiyaç var. Bu kadar yatırım yarı da kalırsa Galatasaray yüzyılı başlamadan biter
FR'de bize lazım olan mevki fakat saf 10 numarada lazım.Bunlar Ruiz'e 30 verip para bitti diyebilirler
Sanmıyorum alabileceğimizi muhtemelen 40-50 verip parayı bitirirler.Ruiz'i alabiliyorsak zaten alalım.![]()
Şu an avantaj bizde ama her şey bir havaya bakar adamlar hem transfer havasına girdi hem de kupayı aldılar üstüne Lookman filan konuşuyorlar böyle bir senaryoda ivme direk onlara geçer.Doğru devrede gelen lemina piyangosunu unuttum o olmasa osiyle bile şamp olamazdık muhtemelen. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez fb bir gün illa samp olacak bu gerçek ama okan efendi ve yönetim 2 senedir kötü td ve yönetim olmasalar bu sureç daha uzar. Şans her zaman geçen yıl gibi vurmayabilir işini şansa bırakamazsın.
Uğurcan olsa o ilk golü yemezdi, ondan sonra da maçın ne olacağını Allah bilir. Maçı direkt biz verdik. Çok bedava yedik o ilk golü, özellikle. Uğurcan 30 milyon etmez, ama Günay gelen her topu içeri almak haricinde bir şey göstermedi bu sezon. Yani bence maliyetten bağımsız performans olarak ikisi arasında uçurum var. Günay'ın her oynadığı maçta gördük bunu.Taşıması gereken oyuncuyu kullanabilmek için pas planının iyi olması lazım ya da boş alan yaratman gerekiyor. Golcüye adam akıllı pas vermedik, ver kaçlar başarısız yok yani pas futbolunu süreklilik olarak beceremiyor, Uğurcan Uğurcan diyenler var ama al birini vur ötekine Uğurcan ile Günay arasında 29 milyonluk bir fark yok. Uğurcan olsaydı 2 olmazdı 1 olurdu.
Vallahi Uğurcan da çok güven vermiyor ya ama ilk gol konusunda hemfikiriz.Uğurcan olsa o ilk golü yemezdi, ondan sonra da maçın ne olacağını Allah bilir. Maçı direkt biz verdik. Çok bedava yedik o ilk golü, özellikle. Uğurcan 30 milyon etmez, ama Günay gelen her topu içeri almak haricinde bir şey göstermedi bu sezon.