Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış - Ayhan - Mustafa gibi bir orta alanımızı özledim

Geliyor beklemekte olan eski yıllar:

3 yıldır dilimde tüy bitti bu takımın sorunu 10 numara diye diye halen 6-8 kanat üzerinde duruyoruz bu takımın oyun aklı yok Sneijder kadar olmasada sahada ne yaptığını bilen bir 10 numara lazım öyle 30/40 bütçe varsa gidicen sağlam baba 10 numara indireceksin ve sarayı bu takımdan kesmeyeceksin sara girdikten sonra atak yapabildik

Barış - Ayhan - Mustafa gibi bir orta alanımızı özledim

Geliyor beklemekte olan eski yıllar:

şu dakikadan sonra oraya dönülmez, dönülürse beşiktaş gibi oluruz şu harcamalardan sonra daha da büyümek zorundayız aynısını fenerbahçe içinde geçerli.

eski açık'ı izliyorum üçlü orta sahadan bahsetmişler
bence üçlü bizde hiç yemez.
takım hücumda çok zorlanıyor. biraz düzelmemiz yunus'un 10 numarada sara ve ilkay'ın yapamadığını yapıp topu alıp dönebilmesi sayesinde olmuştu.
zaten lemina olsun torreira olsun hücum katkısı olan adamlar değil. 8/10 dediğimiz sara'nın da hücum katkısı düşük
ofansif orta saha olmadan sahaya çıkarsak bizim takım zor gol atar gibi geliyor bana.
o yüzden bence 10 numarasız plan yapılmamalı.

Çünkü en büyük ve güçlü planımız sığırpress, onunda en önemli yapı taşı Osimhen, Liverpool defansınıf bile yıpratabilecek güce sahip. Bu sefer sığırpressi biz yedik.
O zaten ayrı konu da, bizi taşıması gereken oyuncular bile sıçışlardaydı. Ön tarafta 1 kişi bile gününde olmaz mı ya. Sıçınca tam sıçıyorlar. Hiç ortaları yok. Şu fenere gol atamamak inanılmaz bir şey. Ya 1 takımda nasıl sonradan gireni, 11 başlayanı totalde 14-15 kişi 10 üzerinden 0 puanla oynayabilir? Kafayı yemelik.

Leminadan falan stoper yapmakla olacak iş değil lemina ve İlkay mevcut durumuyla anca yedek oyuncusu olur sara ve Torreira üzerinden devam edip bu takıma 10 numara oyuncusu alınmalı

O zaten ayrı konu da, bizi taşıması gereken oyuncular bile sıçışlardaydı. Ön tarafta 1 kişi bile gününde olmaz mı ya. Sıçınca tam sıçıyorlar. Hiç ortaları yok. Şu fenere gol atamamak inanılmaz bir şey. Ya 1 takımda nasıl sonradan gireni, 11 başlayanı totalde 14-15 kişi 10 üzerinden 0 puanla oynayabilir? Kafayı yemelik.
Taşıması gereken oyuncuyu kullanabilmek için pas planının iyi olması lazım ya da boş alan yaratman gerekiyor. Golcüye adam akıllı pas vermedik, ver kaçlar başarısız yok yani pas futbolunu süreklilik olarak beceremiyor, Uğurcan Uğurcan diyenler var ama al birini vur ötekine Uğurcan ile Günay arasında 29 milyonluk bir fark yok. Uğurcan olsaydı 2 olmazdı 1 olurdu.

Keşke yollarımız bi 2 yıl daha erken denk gelseymiş yokluğunu tir tir hissediyoruz.

2 ay Yunus sakatlandı o ara Lemina filan gelmese paket oluyorduk.

Osi kadar Lemina bile piyangodan çıktım muhtemelen almamış olsaydık şampiyon falan olamazmışız.
Doğru devrede gelen lemina piyangosunu unuttum o olmasa osiyle bile şamp olamazdık muhtemelen. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez fb bir gün illa samp olacak bu gerçek ama okan efendi ve yönetim 2 senedir kötü td ve yönetim olmasalar bu sureç daha uzar. Şans her zaman geçen yıl gibi vurmayabilir işini şansa bırakamazsın.

Fenerbahçe sahaya odaklandı. Saha dışına çıkmıyor, hocaları bahane uydurmuyor. Son yıllardan daha zor bir sampiyonluk bizi bekliyor. Yedek kulübesi dahil sağlam 5 oyuncuya ihtiyaç var. Bu kadar yatırım yarı da kalırsa Galatasaray yüzyılı başlamadan biter
Fenerbahçe sahaya odaklandı küllüyen yalan.Bir alehimize verilmeyen doğru kararda kokocunun açıklamalrını falan unuttunuz herhalde.
Todesco iyi futtbol oynatıyor saha dışına çıkmıyor küllüyen yalan.Her poziyonda hakeme çemkiren sanki başkası.Sahadaki oyuncularının bir hakemi skmediği kalıyor.Hakemlerinde bunlara bir gt vermediği kalıyor
Ben göreceğim bir iki maçta puan kaybında nasıl kancık gibi bağırıyorlar.
Saf olmayalım.
Bunlarda değişen hiçbirşey yok.Bizden tek farkları hem yönetim hem oyuncular daha hırslı daha bağlılar.
Herşey bizim elimizde.Ama öyle bir yönetim ve teknik ekip varki şampiyonluğu bu şerefsizlere vermek için ellerinden gelen beceriksizliği sergililyorlar.

Doğru devrede gelen lemina piyangosunu unuttum o olmasa osiyle bile şamp olamazdık muhtemelen. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmez fb bir gün illa samp olacak bu gerçek ama okan efendi ve yönetim 2 senedir kötü td ve yönetim olmasalar bu sureç daha uzar. Şans her zaman geçen yıl gibi vurmayabilir işini şansa bırakamazsın.
Şu an avantaj bizde ama her şey bir havaya bakar adamlar hem transfer havasına girdi hem de kupayı aldılar üstüne Lookman filan konuşuyorlar böyle bir senaryoda ivme direk onlara geçer.

2 hafta sonra stadlarındaki atmosfer bile fena olacak giderek o coşkuyu yakalayacaklar çünkü adamları inandırıyoruz.

Birde Gökmen Özdenak için saygı duruşundaki duruma laf edenler var, abi sorun edeceğimiz son şey birilerinin vefat etmiş eski oyuncuları yuhalaması. Okan bey de neredeyse bunu bahane olarak kullanacak.

Taşıması gereken oyuncuyu kullanabilmek için pas planının iyi olması lazım ya da boş alan yaratman gerekiyor. Golcüye adam akıllı pas vermedik, ver kaçlar başarısız yok yani pas futbolunu süreklilik olarak beceremiyor, Uğurcan Uğurcan diyenler var ama al birini vur ötekine Uğurcan ile Günay arasında 29 milyonluk bir fark yok. Uğurcan olsaydı 2 olmazdı 1 olurdu.
Uğurcan olsa o ilk golü yemezdi, ondan sonra da maçın ne olacağını Allah bilir. Maçı direkt biz verdik. Çok bedava yedik o ilk golü, özellikle. Uğurcan 30 milyon etmez, ama Günay gelen her topu içeri almak haricinde bir şey göstermedi bu sezon. Yani bence maliyetten bağımsız performans olarak ikisi arasında uçurum var. Günay'ın her oynadığı maçta gördük bunu.

transferde ne istediğimiz de belli değil
ruiz oyun stili olarak ugarte ile alakasız
kafamıza göre takılıyoruz yine
menajerlerden duyduğumuz isimlerden ibaretiz

Uğurcan olsa o ilk golü yemezdi, ondan sonra da maçın ne olacağını Allah bilir. Maçı direkt biz verdik. Çok bedava yedik o ilk golü, özellikle. Uğurcan 30 milyon etmez, ama Günay gelen her topu içeri almak haricinde bir şey göstermedi bu sezon.
Vallahi Uğurcan da çok güven vermiyor ya ama ilk gol konusunda hemfikiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt