Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dediğim gibi sakin kalmak önemli bu noktada.

Ama takımın gevşekliğine olan sinirim geçmiyor işte tek problem o. Yoksa bana sorsanız ben hala 10 no Yunus devam etmeli kesinlikle ana bi yandan da başlığına gidip saçına sövesim geliyor

@Emre Bari abi okan hoca başlığında dediğin gibi daha iyi futbol ve büyük hedefler icin hoca konusunda ust düzey adamlara gidilmeli kloop gibi.emery gibi.sampiyonluktan sonra bu tercih ve istek çok onemli.onun dışında yerli hocaya gerek yok

Bu yönetim o kadar kötü ki Okan Buruk'u gönderseler daha kötüsünü getirirler.

Ben Badou Ndiaye , Gedson Fernandes , Guendouzi, Melo tarzi full pres yapip topu kaptiginda dikine gidecek oyuncular seviyorum ya birazda hircin olacak.
Ben de severim de çoğu maçı sette oynamak zorunda olduğumuz ve bireysel beceri harici sette hiçbir şey yapamadığımız için ben playmaker oyuncu isterdim

Biz niye en iyiyi kovalıyoruz da en iyi olacak potansiyeldeki fiyatlanmamış isimleri kovalamıyoruz hocam peki?
Oyuncunun uzerine duṣup, oyuncuyla özel ilgilenip ona yeterince sure verip onu parlatmayla kim ugrasacak rts? Sende cok sey istiyon hocadan

Hocama piṣmiṣ/kaṣarlanmiṣlari ver ligde show yapsin

trip seviyesine göre ilk 11 belirleniyor :)
Ekibimiz yönetilme şekli biraz da x sevinsin şeklinde
47950.webp

Jorge Jesus dönemi max kobani transferleri
Diego rossi, luan peres, Gustavo henrique, Arao,samet,josua king,Joao pedro

Iso Kartal
Ryan kent,becao,cengiz, syzmanski,krunic , bonucci, tadic , dzeko

Mourinho
Diego carlos,en nesry, maximin,mimoviç,amrabat,kostic

Tekrar baktım da bu kadrolara karşı mücadele etmesi Okan için büyük şansmış

Rakibin bunları alırken sana Davinson,Apo,Torreira,Mertens,Prime İcardi, Osimhen falan alınmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt