- 1 Ağustos 2009
- 47.040
- 49.342
- 4.878
Ta en başta dedim fb çok ayrı motive çıkıyor bu maça diye. Bizimkiler aksine hazırlık maçına çıkar gibilerdi.Ortalığı yangın yerine çevirmişsiniz
Biz en kötü günümüzdeydik fb ise en iyi gününde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ta en başta dedim fb çok ayrı motive çıkıyor bu maça diye. Bizimkiler aksine hazırlık maçına çıkar gibilerdi.Ortalığı yangın yerine çevirmişsiniz
Biz en kötü günümüzdeydik fb ise en iyi gününde
Hayırlı olsun o zaman o yattı dediyseRuiz yatmış via çağo
Ruizi izlemedim tipe bakarak yorum yaptimHepsini topla 1 tane Ruiz etmez ya la
Ben bi kere Avrupa kupasında izledim. O günden beri ekmek banarım görüntülerine.Ruizi izlemedim tipe bakarak yorum yaptim
Ruizi izlemedim tipe bakarak yorum yaptim
o zaman alalimBen bi kere Avrupa kupasında izledim. O günden beri ekmek banarım görüntülerine.
Nasıl ya çago şarkı paylaşınca bitmiş deniliyorduRuiz yatmış via çağo
Ben de severim de çoğu maçı sette oynamak zorunda olduğumuz ve bireysel beceri harici sette hiçbir şey yapamadığımız için ben playmaker oyuncu isterdimBen Badou Ndiaye , Gedson Fernandes , Guendouzi, Melo tarzi full pres yapip topu kaptiginda dikine gidecek oyuncular seviyorum ya birazda hircin olacak.
Fabian Ruiz ihtiyacimiz olan orta saha tipi oyuncu degil desem linclenirmiyim acaba
Oyuncunun uzerine duṣup, oyuncuyla özel ilgilenip ona yeterince sure verip onu parlatmayla kim ugrasacak rts? Sende cok sey istiyon hocadanBiz niye en iyiyi kovalıyoruz da en iyi olacak potansiyeldeki fiyatlanmamış isimleri kovalamıyoruz hocam peki?
Ekibimiz yönetilme şekli biraz da x sevinsin şeklindetrip seviyesine göre ilk 11 belirleniyor![]()