Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jovan milosevic werder bremene gitmis galiba da partizan niye bıraktı yav

Jorge Jesus dönemi max kobani transferleri
Diego rossi, luan peres, Gustavo henrique, Arao,samet,josua king,Joao pedro

Iso Kartal
Ryan kent,becao,cengiz, syzmanski,krunic , bonucci, tadic , dzeko

Mourinho
Diego carlos,en nesry, maximin,mimoviç,amrabat,kostic

Tekrar baktım da kadrolara karşı mücadele etmesi Okan için büyük şansmış

Rakibin bunları alırken sana Davinson,Apo,Torreira,Mertens,Prime İcardi, Osimhen falan alınmış..
Tadic ve dzeko iyi topculardi.kostic de

Onları da ilerleyen dönemlerde arayacaklar

Bu boşa harcanan paraları yarın arayacağız.

TLnin döviz karşısında değerli olduğu dönemleri Osimhen dışında çok yanlış geçirdik.
Uğurcanı 20 civarı postalayıp, sikko'yu da zarar etmeden itelersek bir nevi bu seneyi kurtarırız da son 2 senede her sene boş yere giren 50şer milyon euro net zarar ile sıfırdan anadolu kulübü kurup 2 seneye ş.ligine giderdi. Büyük mallık.

Fabian Ruiz ile PSG arasındaki sözleşmede, sezon sonunda devreye girecek bir maddeye göre; 30 milyon euro ödemeyi kabul eden bir kulüp Ruiz'i doğrudan transfer edebiliyor.

Kiralama teklifiyle giden Galatasaray, Luis Campos'tan gelecek cevabı bekliyor. (@La_SER)

Gueye için 25 veriyorlardı şak diye 🙂

Torrentle olan dönem gibi valla hissettirdikleri

Yunusu ve sarayı 10 oynatma sevdası biter umarım

Westham madem düşecek.fbden önce paqueta alin

Tudorun geldigi ilk zamanlar oynadigimiz bi oyun vardi sahada rakibe tazmanya canavari gibi saldiriyordu takim. O oyunun bazi defolari yok muydu vardi. O oyunun bence en kilit adami Ndiayeydi. Bana gorede su an bizim ihtiyacimiz olan profil Ndiayenin biraz daha ayagi iyi olani top dagitabileni.

10 tane isim çıkmıştır hepsinde de aynı, kiralık formülle sezon sonu almaya çalışıyoruz.

Bu yönetim istiyorki yine küfürlerle beddualarla gidelim. Malum 1. Dursun dönemi öyle bitmişti

Yahu Ruiz sezon sonu 30 milyon euroya gidebiliyorsa PSG şu an bırakmak için en az 35 ister. Sana niye kiralasın adamı?

Boş işlerle zaman kaybetmeye devam

Artık yaşına göre mi bonservis vermeye başladık.

Abi Ruiz bize ne katacak anlatsanıza misal.
Kendisini beğeniyorum bu arada yalan yok istiyorum da şu takıma şu dakika ne katacak anlatsınlar bilelim.
Bzim ihtiyacımız olan 30 milyonluk 30 yaşına gelmiş adam mı?
Ne değişti abi bir anda minimum teklif 27 milyon euro oldu takımda altında oyuncu gelmiyor.
Fifa mı oynuyoruz dayıcım 11 tane 30 milyonluk herif alalım yedek kulübesini boşver gitsin bu mu kafa.
Daha geçen sene city'de oynamış İlkay ne oldu anlatsınlar bilelim o mevzuyu d.

Burasi gs 35 olmayan oyuncuyu almayiz onerenle dalga geçeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt