- 4 Ağustos 2009
- 90.953
- 72.307
- 5.358
150-200 kişilik. Sikot ekibi calisiyor.Ne kadar geniş hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
150-200 kişilik. Sikot ekibi calisiyor.Ne kadar geniş hocam
Transfer sezonundayken bu eksikleri upgrade etmek şart her alamda ustun olmak için. Bundan iyi firsat bulunamaz.geçen sezon da devre arası ve hemen sonrası, özellikle AZ maçları sonrası çalkantılıydı
o zaman müsterih olun ligin en iyi savunmacısı orta sahası ve hücumcusu hepsi bizde, topçularımız gerekeni yapar demiştik
bu sefer öyle değil. ligin en iyi orta sahası bizimki değil. yine de kanatlarda, beklerde, santrforda daha üstünüz net şekilde
savunmada da denk sayılırız ama bir adım öndeyiz. bakalım her alanda aşırı üstün olmayınca OB patlayacak mı. inş öyle olmaz
Yaw tüm takımlar 3 lü ye geçiyo çünkü eskisi gibi 10 numara çıkmıyo artık dünya futbolunda. 3 lüye geçeceksin işte bu kadar basit. Bunu bile göremiyo bu adam. Terim bile o yaşı başı ile bu gerçeği görüp buna geçmişti yıllar önce. O boktan kadro az daha barça eliyodu. Azcık mantık ya azcık mantık. Bizim mevcut kadromuza alternatif bile alsak yeter ama bizim sorunumuz teknik direktörYunus konusunda çok haklısın.En ideali torreira sara ve ilkay
Vitinha geniş listemizde var
OB'ye ligin açık ara en iyi kadrosunu vermeden şampiyonluk bekleyemeyizTransfer sezonundayken bu eksikleri upgrade etmek şart her alamda ustun olmak için. Bundan iyi firsat bulunamaz.
Kesinlikle bu yüzden kadrodaki topcu sayisini arttırmalı ve gemiyi yürüten osi, sane gibi adamlari çoğaltmalıyız. Geçen sayfada grizman yazdim mesela 2 sene iyi goturur diyede onu ikna edemez bunlar. Bari parayi basip lookmani alsalar. Hem fb nin olasi guclenmesi de onlenmis olur.OB'ye ligin açık ara en iyi kadrosunu vermeden şampiyonluk bekleyemeyiz
Doygunluk seviyemiz maalesef artmış durumda yapılanma şart şimdiden planlama yapılması lazım ama öyle bir futbol aklımız yok....Geçen sezonlardan belirgin bir fark da sadece derbiler değil
Geriye düştüğünde herkes dakika kaç olursa olsun daha çok oyundan düşüyor
Hatta 2-0 öndeyken yenen bir golle bile bu durum yaşanıyor
O marsilyadaki gueyeyi istedi bi deTerimin Taylan Berkan Cicaldoa orta sahası ile Genduzi li Marsilya orta sahasını linç eden Galatasarayından. Okanın Lemina Toreira Yunus İlkay Sara orta sahasının Genduzi li fener orta sahasına maç vermesine geçen ilginç bir süreç...
O marsilyadaki gueyeyi istedi bi de
Ayni herif degilmi la onla villarealdekiO marsilyadaki gueyeyi istedi bi de
Fabian RuizGöbüşcan transfer listeni paylaş
EvetAyni herif degilmi la onla villarealdeki
Bak şunu idda ediyorum. Okana son şampiyonlar ligi şampiyonu Psg kadrosunu ver, aynı boktan futbolu izlemezsen adımı değiştiririm. Bana söyleyin abi Sane Oshimen İlkay Sanchez Singo Toreira kısmen Barış Lemina yaw bu adamları hangi takıma koysan hayır derler. Koy reale oynar. Premier ligde istediğin takıma ver hayır demez city dahil. Sen bu adamlarla nasıl bu kadar leş oyun izletiyosun bize ya. Ben bunu kabul edemiyorumO marsilyadaki gueyeyi istedi bi de