Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna yanlış bakıyoruz. Bu adam sakatlandı 10 milyon alıyor muhabbeti de bu nedenle gereksiz buluyorum. Sözleşmeyi yenilemezsin + gidersin önüne de osimhen tarzı fiziği ile iş yapabilecek makul oyuncular getirirsin.
Bunu ayrıca yaptık yaptığımızda da o adamdan da verim alamadık geçen sene. Sonra gittik daha yumuşak kamilin tekini getirdik nonoş gibi ay uy yaptı koca 4 ay.
İcardiye tekrar gelirsek sakatlanmadığı durumda dediğin doğru ama 32 yaşında çaprazı koparan bir adamdan da fizik olarak bir şey beklemek hayalcilik olurdu ve bunu da görmesi gereken kulüp görevlileriydi.
Hadi sezon başı göremediler(nasıl göz varsa) sezon ortasında da göremeyen adamlar iyi niyetli değildir onu da diyeyim yani. Osimhen sakatlansa tüm sistem değişiyor barışı o fizik konusunda fw yapıyoruz bu sefer de kanat olmuyor. E aa yani o zaman senin bir kanat forvete ihtiyacın var zaten o çıkıyor ortaya.
Bunu yapsınlar o halde.
Çapraz öncesi de bence çok kötüydü fiziği

Mevzu çapraz olsa en çok ben savunurdum burada, fizik olarak ilk sezon sonrası rezalet durumdaydı hep.

Burada ben planlamadan bahsediyorum, yedekte 10 m euroluk santrafor var ve verim alamam diyorsan göndereceksin, tutuyorsan da kabul edeceksin bu durumu.

Biraz kültürün beşiği twterda dolandım da

Gsliler fblilerden daha çok nefret ediyor okandan

3 sene şmp olup kendi camianın bu kadar sevmediği biri olabilmeyi nasıl başardın be adam

Ilk sene haric hep çok kotu bazi maclari oldu bjk 5 , prag 4 , az 4 , kiev 3 -3 , fb 0-1 vs
Biraz kültürün beşiği twterda dolandım da

Gsliler fblilerden daha çok nefret ediyor okandan

3 sene şmp olup kendi camianın bu kadar sevmediği biri olabilmeyi nasıl başardın be adam

Bu arada dünkü kadrolara baktığımızda yine çok daha iyi bir kadro vardı sahada ve yedek kulübesinden dolayı yenilmedik, ana plandan dolayı yenildik.

Dünkü maçın sebebi bizim açımızdan transfer değildi ama fener için transferdi çünkü Genduzi ciddi fark yarattı.

Mertens tipi adam lazım. Listeye yazılabilecek 2 yurtdışı altyapılı 1 ozan kabak oyuncu ile 1-2 genç eleman transferi lazım. Akşam pazarını bekledikçe hedefler kaybediliyor.

Bu arada dünkü kadrolara baktığımızda yine çok daha iyi bir kadro vardı sahada ve yedek kulübesinden dolayı yenilmedik, ana plandan dolayı yenildik.

Dünkü maçın sebebi bizim açımızdan transfer değildi ama fener için transferdi çünkü Genduzi ciddi fark yarattı.
Ben hala Kupa maçlarında hep Günay oynadı lafındayım. Maça ucunda kupa varmış gibi hazırlanmamış ki takım.

Takımda kimsenin kötü oynama lüksü yok bu nasıl takım yav

O zaman biz bireysel yeteneklere bakan bir ekibe muhtacız demek oluyor bu

Ne Yunus ne Sane ne Osimhen ne Lemina ne Torreira kötü oynamamalı bu nasıl sürdürülebilir ki

Kötü oynayan veya şöyle söyleyeyim düşüşte olan bir topçunu dinlendirilme lüksün de yok
Planlama ve taktik uzmanı bir teknik heyetin olunca böyle oluyor.

Yunus yerine sara veya ilkay günay yerine uğurcanla çıksak kazanırdık bu arada İcardi tek forvet çıkılan maçlarda kazımcan daha uzun süre almalı asistlerini o yapıyor.

Gondouziye hakettigi cevabi veren bir erkek

Bunlar da zorlu marsilya deplaamaninda cicaldau berkanla çıktığımız maça dair yorumlar
1000059003.webp
1000059005.webp
1000059004.webp
1000059002.webp

Ben hala Kupa maçlarında hep Günay oynadı lafındayım. Maça ucunda kupa varmış gibi hazırlanmamış ki takım.
Ya zaten bizim büyük maçlarda iyi sonuç alamayacağımız ilk 10-15 dkda belli oluyor. Takımın düzgün hazırlanıp hazırlanmadığını direkt anlıyorsun, kadıköydeki maçta 10. Dk belliydi mesela yenilmeyeceğimiz. Dünkü maçı kadro eksikliğiyle okumak zırvadan başka bir şey değil, %1 milyon hocaya yazar sahadaki rezil takım. Sokayım günayın triplerine ayrıca

adam 25 maç üst üste iyi oynuyo 1 maç kötü oynayınca kitap yazıp ben zmnında demiştim deniyor ne boş iş yahu bu maça bakarsan sane de sadece top kaptıran lemina hiç bi işe yaramayan davidson berbat hatta barışı izlesen fiziğinde özel bi şey yokmuş bile dersin boş fırsatçılığı geçiniz.
B
Artık bu hikayenin sonu geldi toparlanmanın reçetesi belli

-Şubat ayında sırf yapmak için yapılan son gün menajer transferlerinden kaçınılmalı
-Mayısta Galatasaray’ın hakkını savunabilecek, ciddi ve güçlü bir yönetim seçilmesi gerek
-Mayısta Okan ile vedalaşıp acilen kendi sistemini kurabilecek futbolu bilen bir hoca bulmamız gerekiyor.
-Sportif direktör konusu elzem artık şu kulübe bir tane adam akıllı sd bulup getiremediler yıllardır, Ocak ayı bütçesi de dahil tüm parayı yeni gelen hocaya ayırıp, sportif direktör eşliğinde sağlam bir kadro kurulması lazım
Of receteye bak be. 20 yilin sonubda bu recetyle hasretle bekledigimiz sampiyonluk gelir herhalde

Bunların transfer yapacağı da yok bikac gune

Söylenecek herseyi de söyledik.Gidip atletico maçınin haritasına bakayim bari

Ya bu yöneticilerin kendi cebinden çıkmıyor ya para

Galatasaray'ın parasını babanızın çiftliği gibi harcayın anasını satayım

yok öyle işte

aslında bu aptal beceriksizlere karşı tüm taraftar bir olup transfer istemiyoruz, kulübün parasına dokunmayın sene sonu defolun gidin diye tek bir ağız olsa elleri ayakları birbirine dolanır

Ya zaten bizim büyük maçlarda iyi sonuç alamayacağımız ilk 10-15 dkda belli oluyor. Takımın düzgün hazırlanıp hazırlanmadığını direkt anlıyorsun, kadıköydeki maçta 10. Dk belliydi mesela yenilmeyeceğimiz. Dünkü maçı kadro eksikliğiyle okumak zırvadan başka bir şey değil, %1 milyon hocaya yazar sahadaki rezil takım. Sokayım günayın triplerine ayrıca
Okan hoca ile bir sıçrama yaşayamayacağımız da belli oldu sanıyorum. Tepesi bu hocanın, kabul edilmiyorsa sezon sonu yolları ayırmak yahut bu durumu kabul edip devam etmek gerekiyor.

Yönetim ise tabii biz taraftara pekala çok güven veriyor :asd:

önce yönetim gi-de-cek.

yeni gelen yönetim okan hocayla devam etme kararı alırsa ok, almazsa da sevgili hocamız da gider.

@Sadri Baykam birde hic iyi bi kaybeden değl kaybetmeyi bilmiyor. Tum o saydigim maclara bak hiç birinde tek bir tane atagimiz yok ya fark yemişizdir , yada farktan ucuz kurtulmuş. Genelinde ben hiç boyle bizimde oynayip bir seyler yapmaya calistigimiz ama kaybettigimiz mac hatirlamiyom. Oynuyorsak o gun yeniyoz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt