- 18 Temmuz 2009
- 82.157
- 240.164
- 5.263
Çapraz öncesi de bence çok kötüydü fiziğiBuna yanlış bakıyoruz. Bu adam sakatlandı 10 milyon alıyor muhabbeti de bu nedenle gereksiz buluyorum. Sözleşmeyi yenilemezsin + gidersin önüne de osimhen tarzı fiziği ile iş yapabilecek makul oyuncular getirirsin.
Bunu ayrıca yaptık yaptığımızda da o adamdan da verim alamadık geçen sene. Sonra gittik daha yumuşak kamilin tekini getirdik nonoş gibi ay uy yaptı koca 4 ay.
İcardiye tekrar gelirsek sakatlanmadığı durumda dediğin doğru ama 32 yaşında çaprazı koparan bir adamdan da fizik olarak bir şey beklemek hayalcilik olurdu ve bunu da görmesi gereken kulüp görevlileriydi.
Hadi sezon başı göremediler(nasıl göz varsa) sezon ortasında da göremeyen adamlar iyi niyetli değildir onu da diyeyim yani. Osimhen sakatlansa tüm sistem değişiyor barışı o fizik konusunda fw yapıyoruz bu sefer de kanat olmuyor. E aa yani o zaman senin bir kanat forvete ihtiyacın var zaten o çıkıyor ortaya.
Bunu yapsınlar o halde.
Mevzu çapraz olsa en çok ben savunurdum burada, fizik olarak ilk sezon sonrası rezalet durumdaydı hep.
Burada ben planlamadan bahsediyorum, yedekte 10 m euroluk santrafor var ve verim alamam diyorsan göndereceksin, tutuyorsan da kabul edeceksin bu durumu.