- 27 Haziran 2009
- 7.616
- 2.464
- 2.418
Ya diyorum ya 2 olmazdı 1 olurdu ama yinede güven vermiyor. Benim aslında o konuda kızdığım konu en başından beri farklı, 30 milyon bir kaleciye verilir mi? verilir tabi ki niye verilmesin 50 de verilir ama aylarca konuşulan kalecilerin kapasitesi ile alınan kalecisinin kapasitesinin bambaşka olması. Atıyorum Uğurcan, Temmuz ayında açıklanmış ve makul bir fiyat olsa kızmazdım ama 6 ay önce 15 yıllık kalecin "hadi görüşürüz" demiş, gideceği belli ve sende zaten pek yeni sözleşmeye yanaşmıyorsun sonra çıkıp Gardi aracılığı ile Donnaruma'yı denedik diyorsun ve günün sonunda 30'a Uğurcan geliyor. Donnaruma zaten çok imkanı olan bir senaryo değildi ama konuşulan bahsedilen isim ile alınan kalecinin isim ve kariyerine bakınca "ulan bu nasıl tercih skalası" dedirtiyor insana. Sane-Osimhen dışında plansızdık transfer döneminde. Yine aynısını yapacaklar, sallıyorum pek olası değil ama gaza getirmek için Fabian Ruiz'i çekerler sonra gidip Ahmed kutucu gibi 2-3 tane adam alırlar.Sağına gittiği için bende tutar diyorum ugurcanin solu zayif
İkinci sorgulamamız gereken kısım, bu takımın şut çekme özelliği olan oyuncuları neden saçma sapan şutlar çıkarıyor veya şut çekmiyor. Bazı maçları uzaktan şut ile çözersin her zaman kutu içine giremezsin, bunu hoca da biliyor zaten ama Sara ingilterede patır kütür şut çekerken bizde niye dağa taşa vuruyor, Sane Bayern ve City'de şut kalitesi daha iyiyken bizdeniye saçma, Yunus geçen sene uzaktan vururken bu sene niye hiç vurmuyor, İlkay'da aynı şekidle City'de şut çekerken burada niye çekmiyor.
Üçüncü sorgulanması gereken nokta, evet Osimhen yırtıcı forvet fakat Icardi'de kutudaki tilki, sen niye ona top atmıyorsun düzgün orta açmıyorsun, yav başarılı orta istatistiği çok komik noktalarda ve sürekli niye takım ile oynuyorsun, 1. ana kadron bellidir, 2. kadron bellidir sürekli onu çıkar bunu tak yapmazsınya.
Hepsi birikince bunların, saracak yer arıyoruz