Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağına gittiği için bende tutar diyorum ugurcanin solu zayif
Ya diyorum ya 2 olmazdı 1 olurdu ama yinede güven vermiyor. Benim aslında o konuda kızdığım konu en başından beri farklı, 30 milyon bir kaleciye verilir mi? verilir tabi ki niye verilmesin 50 de verilir ama aylarca konuşulan kalecilerin kapasitesi ile alınan kalecisinin kapasitesinin bambaşka olması. Atıyorum Uğurcan, Temmuz ayında açıklanmış ve makul bir fiyat olsa kızmazdım ama 6 ay önce 15 yıllık kalecin "hadi görüşürüz" demiş, gideceği belli ve sende zaten pek yeni sözleşmeye yanaşmıyorsun sonra çıkıp Gardi aracılığı ile Donnaruma'yı denedik diyorsun ve günün sonunda 30'a Uğurcan geliyor. Donnaruma zaten çok imkanı olan bir senaryo değildi ama konuşulan bahsedilen isim ile alınan kalecinin isim ve kariyerine bakınca "ulan bu nasıl tercih skalası" dedirtiyor insana. Sane-Osimhen dışında plansızdık transfer döneminde. Yine aynısını yapacaklar, sallıyorum pek olası değil ama gaza getirmek için Fabian Ruiz'i çekerler sonra gidip Ahmed kutucu gibi 2-3 tane adam alırlar.

İkinci sorgulamamız gereken kısım, bu takımın şut çekme özelliği olan oyuncuları neden saçma sapan şutlar çıkarıyor veya şut çekmiyor. Bazı maçları uzaktan şut ile çözersin her zaman kutu içine giremezsin, bunu hoca da biliyor zaten ama Sara ingilterede patır kütür şut çekerken bizde niye dağa taşa vuruyor, Sane Bayern ve City'de şut kalitesi daha iyiyken bizdeniye saçma, Yunus geçen sene uzaktan vururken bu sene niye hiç vurmuyor, İlkay'da aynı şekidle City'de şut çekerken burada niye çekmiyor.

Üçüncü sorgulanması gereken nokta, evet Osimhen yırtıcı forvet fakat Icardi'de kutudaki tilki, sen niye ona top atmıyorsun düzgün orta açmıyorsun, yav başarılı orta istatistiği çok komik noktalarda ve sürekli niye takım ile oynuyorsun, 1. ana kadron bellidir, 2. kadron bellidir sürekli onu çıkar bunu tak yapmazsınya.

Hepsi birikince bunların, saracak yer arıyoruz :asd:

Türk kahvesi eşliğinde nijerya maç özetlerine baktım da lookman yardırıyor osimhenle inanılmaz iyi anlaşıyorlar saha içinde şu adama güncel olarak ne istiyorlar kardeşim alıp getirsinler ya, osi bunu bir günde ayartır yeterki kulüp istesin.
Fener gider alır ben diyim. Bu çapsız hoca ve yönetim varken hepsi olur yani

Maçtan sonra konuşmak şöyle çıksak demek sonuca göre yorumlamak oluyor.

Yunus kesik yemeyecekti tabi ki zaten o yüzden Lemina-Torreira ile başlandı.

Günay harici de herkes 11 de hemfikirdi.

Herkes fb en iyi oyuncuları da alsa hep ezik bir oyun oynayacak hep üstün olacağız girdabina kapılmıştı, en azından bu görülmüş oldu hem taraftar, hem oyuncular, hem t. ekip için.
Aşağı yukarı bence de dediğin doğru. Bence ilk 11'de çok problem yok, problem 4 senedir oturmayan oyun kurgusu.

2 yıl İcardi, 1 yıl Osim yaptı şampiyon. Bu yıl da Osim sayesinde zirvede bu takım. Olmadığı zaman takımın hali ortada.

Eskiden savunurdum ama dün bardak taştı. Ben bu kepazeliği unutmam.

Aynı mantıkta Hagi şampiyon yaptı o zaman. Messi olmasaydı Guardiola da olmazdı. Böyle gider bu.

Yumurta tavuk ilişkisi işte. Birbirini tamamlayacak hoca ve kadro. Yoksa olmuyor.

Yav top tutuyorlar çunku iyi pas yapiyolar sette :asd: sahaya iyi dagiliyorlar pozisyon olarak bizde ise tam tersi 0 tamamen hocadan kaynaklı hir sorun iste. Herif set oynamayi bilmiyor hicte oynamadik zaten dogru durust 4.yıldır.
Set oynatamıyor ama sete uygun kadro da yok. Bize komple değişim lazım. Pepi getir bu takım yapısıyla oynatamaz seti.

Ben bir macla fikir degistirmedim fikrim hep ayni Skorer yaratici oyuncu eksikligi var takimda.Ilkay Mertensin yerini dolduramaz cunku daha farkli bir oyuncu profili daha cok merkez orta saha odakli oynuyor.Bize 6 numara degil iyi bir 8 numara iyi bir kanat 10 numara yaratici oyuncu lazim

Ananı belleyeceğiz fethiye
1768133118562.webp

Fatih hocanın ayakkabı bağcığı bile olamaz
Yaw millet bokluyo Terimi tamam hataları vardır tarzı herkese hitap etmez ama Nelson, Boey, Ozan Kabak, Marcao sevmesekte Kerem, hepsinden para kazandık (Nelson dan da kazanırdık satmadılar) hepsi son Terim dönemi. Okan dönemine bak bide.. Yemin ederim fenerli olsam aranın daha fazla açılmaması için tek umudum Okan Buruk olurdu

Beyler sağlam duyum aldım Osimhen seneye Fener'e gidiyor eyv

Okan bey inşallah kendi aldığınız güzel etkileri ve Galatasarayin aldığı güzel etkileri çöp etmezsiniz atletico macinda

Set oynatamıyor ama sete uygun kadro da yok. Bize komple değişim lazım. Pepi getir bu takım yapısıyla oynatamaz seti.
Bu kadro nasil sete uygun değil la apo teknik , davinin ayak yine iyi. Orta saha da yine torreira, lemina ,sara , ilkay ayagi iyi teknikler yunus ha keza öyle. Sane ile zaten oynadı osimhen kotü sayılmaz baglantısı vasat denebilir. Yani genel olarak bir barıs ve biraz eren dısında oyle set oynanmayacak bir takım degil pep gayette oynatır. Okan in beceriksizligini veya sacma anlayisina kadroyu kalkan olarak kullanmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt