Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iyisi, en iyisi dedinleri 17k ise hic transfer yapmayalim. Yav gidin 2-3 genc alin sezon sonu da defolun gidin be

Hoca her dönem bir kez olsun erkenden transferler bitsin de kafam rahat olsun demedi aksine sürekli çalışıyorlar diye Kavukçu'yu savunup durdu yönetimin ağzıyla konuştu. Sonra beni en çok yoran transfer dönemleri diyor.

Onyedikayi kayadan başka diyen yok.burhancan en son 25 istiyo dedi brugge

Takimi yönetecek ve fark yaratacak bir 10 numara mutlaka alinmali ve Yunus kanat rotasyonuna dahil olmali yine

Bir de Lemina ile dönüsümlü oynayacak 6 no aldikmi tamamdir iste

Firsat olursa genc potansiyelli bir kanat oyuncusu da alinabilir ekstra olarak ama öncelikli degil bence

Madrid maçına 10 gün kalmış, bu halimizle korkmaya başladım, takım hiç hazır değil. Bunlar galiba iki maçta da 0 çekeceğiz kafasında. Bize rağmen ilk 24 e kalırsak bakacaklar bir şeyler..

dün oc tervolde ye sunu yapcak topcunun olmamasi yenilgi kadar kötü idi

Bu zaten acı gerçek ve değişmeyecek.Malesef genel anlamda çok pısırık ruhsuz oyunculardan kurulu bir takımız.
İcardi bey hiçbiirşey olmayan pozisyonda çok üzüldü galiba şerefsiz sahtekarı kaldırmaya gidiyordu.

he ya bu çocuk baya fena bir şey
Yav scout ekibini de hiç bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum belki iyi fırsatlar çıkıyor teknik ekip ve Yönetim onaylamıyor.
Misal fener kıvırcıgı aldı biz 19-20 yaşında bı velet almaya kalksak yönetimden adamların aldığı topcuya bak biz çoluk çocuğu mu alacağız diyecek tipler var eminim . Yıllardır yönetimin içinde bu kafalar var . Profesyonellesmedigimiz sürece bu sıkıntıları yaşacagiz. Sportif direktör bile yok yav iş adamlarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz vallahi tesadüfî ilerliyoruz. UEFA kupasını bazıları küçümsüyordu onun bı alt yapısı vardı. Bu amatörlükle bırak şlde başarıyı UEFA kupası 40 yıl sonra belki gelir bu ülkeye

Hoca her dönem bir kez olsun erkenden transferler bitsin de kafam rahat olsun demedi aksine sürekli çalışıyorlar diye Kavukçu'yu savunup durdu yönetimin ağzıyla konuştu. Sonra beni en çok yoran transfer dönemleri diyor.

Adamlar daha ucuza tayloru aldı

Gondouzi bu sezon iyi de oynamadı lazioda

Denis daha potansiyelli onyedikadan. Senelik ücreti de daha makul olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi
Onyedika
Noah nartey
Isak vural şeklinde mi yönetimin planı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt