Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.829
- 40.584
- 3.413
Daha iyisi, en iyisi dedinleri 17k ise hic transfer yapmayalim. Yav gidin 2-3 genc alin sezon sonu da defolun gidin be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi, en iyisi dedinleri 17k ise hic transfer yapmayalim. Yav gidin 2-3 genc alin sezon sonu da defolun gidin be
Yav millet isteyince topçu buluyor bunlar takıldı kaldılar onyedika'yaŞu onyedika benim içime hiç sinmiyor ya
he ya bu çocuk baya fena bir şeyYav millet isteyince topçu buluyor bunlar takıldı kaldılar onyedika'ya
![]()
Victor Froholdt - Oyuncu profili 25/26
Victor Froholdt, 20, Danimarka ➤ FC Porto, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 50.00 mil. € ➤ * 25 Şub 2006, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Okan Hoca kolayı sevmiyor rengimBU takıma hoca lazım zaten ben topcularda degilim
Keşke alsak pahalıdır ama yaBruno fernandes ipleri koparmış diyorlar
dün oc tervolde ye sunu yapcak topcunun olmamasi yenilgi kadar kötü idi
Yav scout ekibini de hiç bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum belki iyi fırsatlar çıkıyor teknik ekip ve Yönetim onaylamıyor.he ya bu çocuk baya fena bir şey
Hoca her dönem bir kez olsun erkenden transferler bitsin de kafam rahat olsun demedi aksine sürekli çalışıyorlar diye Kavukçu'yu savunup durdu yönetimin ağzıyla konuştu. Sonra beni en çok yoran transfer dönemleri diyor.
dün oc tervolde ye sunu yapcak topcunun olmamasi yenilgi kadar kötü idi
Dun yunusla bay gunlerinde olsa surdan 2 asist cikmisti. Gerci kimse gununde degildi
Feneri reddeden verman denenir mi ? Psvden. Bence denenir, iyi oyuncu.Adamlar daha ucuza tayloru aldı
Gondouzi bu sezon iyi de oynamadı lazioda