Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi talisca asensio uyumuna bak,ikisine de temposuz diyoruz,oyun içinde kayboluyor diyoruz bi de

İkisi de keşke bizde olsaydi

Torreira - Lemina - Sara - İlkay merkezde oynayabilecek 4 adamımız var. Bizim asıl ihtiyacımız ofansif ortasaha bence. Yunus o işi kıvıramıyor. Bilmem yanlış mı düşünüyorum?

Transfer tdye bırakılmamalı onda hemfikiriz keşke öyle olsa ama değil gördüğümüz gibi,hala okan kimi isterse onu alırız diye açıklama yapıyolar okana göre gittiğimiz aşikar

Ben niye sadece kavuğun hedef tahtasına oturtulduğunu küfür yediğini anlayamadım

Okan sana fabianı istiyorum olursa onu alalım diyo e 2 şubatta 5 m euroya alamayacağın belli mecbur hem yüksek para verip hem de son günleri bekleyeceksin (o da psg verirse)

Okan bekleyelim onu diyo bu da mecbur bekliyo (donnarummadaki gibi) topçu gelmediğinde ya da kulübü vermediğinde de kavuk küfür yiyo bu nasıl bi akılsızlık yaw

Daha aşağısını istemiyo ki,kavuk napacak bekle dediğinde

Ben tdyim sen sd,fabianı alalım diyorum e sende napacan son günleri bekleyecen belki psg verir diye vermediğinde de sana ana avrar küfredilecek böyle bi salaklık var mı yaw sen benim yüzümden niye küfür yiyosun hakarete maruz kalıyosun ki

Postu okudun mu badnanım
Kitabın ortasından konuştum
Tamam bende diyorum yapı sakat, o zaman Kavukcu yerinde olsam istifa ederim kendiniz yapın transferi derdim.

Ha zaten o da bir iş beceremiyor o yüzden sürekli Gardi gel sen yap şu görüşmeleri diyorlar.

Bu kulübe bir futbol aklı gelmediği sürece bunların yaşanması normal çünkü hep aynı döngünün içerisindeyiz. Biz niye hep ağır ilerliyoruz ve rakiplerin isteyince hemen yarın oyuncuyu getirebiliyor? Bunu düşünen yok.

beştaştan Rafa Silva'yı alsak olmaz mı? ben beğenmiyorum ama iş yapar yine de.

Mevzu sadece o fotoğraf mı sence?
Yunus 10 numarada yetersiz,Barış da bi kanat için 0 teknige sahip

Saneye kolaylık sağlamayan,dilinden anlamayan iki futbolcu

Osimhene kaç asisti var bunların 1.5 senede?Ya da kac tane al da at dediği pas var?3?4?Antalya maçı falan herhalde

Daha kazimcanin yaptığını yapamayacak acizlikteler.

Belli bi sistemin önemli iki parçası yunus ve baris.Fazlası değil.
Onların yetersizliği ve Icardi ne alaka? Her pası adamın tam ayağına mı atmak zorundayız?
Bir de ciddi ciddi video yapmışlar. Birinde orta tam kafasına gelmemiş diğeri Yunus zar zor yetiştiği topa güdümlü orta yapamamış. O kadar kolaysa aynı videoda Icardi sağdaki bomboş Sane'ye atsaydı.

fener macinda Lemina'nin o kadar gomuk kalmasini gerektirecek ne vardi hala cozemedim. Dogrusu Lemina'nin genci diye tutturmamizin sebeplerinden biri bu degildi ama taktik geregi degilse daha 32 yasinda kosamayacak duruma gelmisse zaten yedek klubesine gitsin direkt.

fbnin kadrosu her daim genişti ama bu sefer nitelik ve incelik kattılar.

Ortasaha oyuncuları daha formda bizdekilerden,torreira gibi agizda sakız levent mercana top bırakıp,asensioyu yürüyerek arkadan takip etmiyorlar,lemina gibi gevşek de değiller yarın kotu de oynasalar

Ofansif ortasaha konusunda çok öndeler talsica ve asensio ile

Kanatları hızlı -skorer olmasa da,çizgiye inip asist yapabilcek stildeler

Defans hatları da davinsondan falan daha formda

Tamam bende diyorum yapı sakat, o zaman Kavukcu yerinde olsam istifa ederim kendiniz yapın transferi derdim.

Ha zaten o da bir iş beceremiyor o yüzden sürekli Gardi gel sen yap şu görüşmeleri diyorlar.

Bu kulübe bir futbol aklı gelmediği sürece bunların yaşanması normal çünkü hep aynı döngünün içerisindeyiz. Biz niye hep ağır ilerliyoruz ve rakiplerin isteyince hemen yarın oyuncuyu getirebiliyor? Bunu düşünen yok.

Yav goygoyuna Htalks'ı izliyorum geçen, bana göre aşırı doğru bir şey söyledi. TD isim vermemeli abi, şu oyuncuyu istiyorum dememeli. Bana "şöyle bir oyuncu lazım" der, senin scout ekibin, sportif direktörün vs kulübün mali şartları doğrultusunda en iyi ismi bulur getirir.

Bana göre bir TD'nin yapması gereken TEK ŞEY, bir sonraki maç için teknik ekibiyle oturup plan yapmak ve takımı antrene etmek.

Başka hiçbir şey olmamalı.

Onların yetersizliği ve Icardi ne alaka? Her pası adamın tam ayağına mı atmak zorundayız?
Bir de ciddi ciddi video yapmışlar. Birinde orta tam kafasına gelmemiş diğeri Yunus zar zor yetiştiği topa güdümlü orta yapamamış. O kadar kolaysa aynı videoda Icardi sağdaki bomboş Sane'ye atsaydı.
Forveti beslemek zorundasın

Helei icardi gibi cezadahasi içi golcuysuyse

Herkes osimhen gibi kendi kendine pozisyon yaratmak zorunda değil

Yunus da baris da rezil bi maç çıkardı bütün takimla ve yetersizler

Son düzenleme:
Abdullah da gitmişken Gardi'ye yetki verin. Neyin gururunu yapıyor bunlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt