- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Bi talisca asensio uyumuna bak,ikisine de temposuz diyoruz,oyun içinde kayboluyor diyoruz bi de
İkisi de keşke bizde olsaydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper kupa diye ben takmadim valla. Asil problem yönetimmaç günü nasıl 1 kişi ban yedi yaw normalde kötü oynayıp 3 attığımız maçlarda 10 kişi falan atılıyodu![]()
Herjesibessek gibi kosylyurjsk zotundayiz gibi hissediyor indankar Okan buruk yüzünden. 3. Bölgede tikaniyoruz
Tamam bende diyorum yapı sakat, o zaman Kavukcu yerinde olsam istifa ederim kendiniz yapın transferi derdim.Transfer tdye bırakılmamalı onda hemfikiriz keşke öyle olsa ama değil gördüğümüz gibi,hala okan kimi isterse onu alırız diye açıklama yapıyolar okana göre gittiğimiz aşikar
Ben niye sadece kavuğun hedef tahtasına oturtulduğunu küfür yediğini anlayamadım
Okan sana fabianı istiyorum olursa onu alalım diyo e 2 şubatta 5 m euroya alamayacağın belli mecbur hem yüksek para verip hem de son günleri bekleyeceksin (o da psg verirse)
Okan bekleyelim onu diyo bu da mecbur bekliyo (donnarummadaki gibi) topçu gelmediğinde ya da kulübü vermediğinde de kavuk küfür yiyo bu nasıl bi akılsızlık yaw
Daha aşağısını istemiyo ki,kavuk napacak bekle dediğinde
Ben tdyim sen sd,fabianı alalım diyorum e sende napacan son günleri bekleyecen belki psg verir diye vermediğinde de sana ana avrar küfredilecek böyle bi salaklık var mı yaw sen benim yüzümden niye küfür yiyosun hakarete maruz kalıyosun ki
Postu okudun mu badnanım
Kitabın ortasından konuştum
Bi talisca asensio uyumuna bak,ikisine de temposuz diyoruz,oyun içinde kayboluyor diyoruz bi de
maç günü nasıl 1 kişi ban yedi yaw normalde kötü oynayıp 3 attığımız maçlarda 10 kişi falan atılıyodu![]()
Onların yetersizliği ve Icardi ne alaka? Her pası adamın tam ayağına mı atmak zorundayız?Mevzu sadece o fotoğraf mı sence?
Yunus 10 numarada yetersiz,Barış da bi kanat için 0 teknige sahip
Saneye kolaylık sağlamayan,dilinden anlamayan iki futbolcu
Osimhene kaç asisti var bunların 1.5 senede?Ya da kac tane al da at dediği pas var?3?4?Antalya maçı falan herhalde
Daha kazimcanin yaptığını yapamayacak acizlikteler.
Belli bi sistemin önemli iki parçası yunus ve baris.Fazlası değil.
Onu yazan fenerli holiganin tekiDün bir yerde okumuştum kaynağa pek güvenmemiştim. yıllık 600 avro ya anlaşmışız çocuk buraya gelince simitçi 200 avroya mı ne düşürmüş.
Mustafa BaranMerak ettim kimmis o ? Ben bile ban yemedim
Akıl edemediler mi yoksa işlerine mi gelmiyor bilmiyorum. Taraftar bu işin üzerine düşmeli artık1 tane profesyonel olsa şu kulüpte herkesin yükü azalıp daha az küfür yiyecek de akıl edemediler yıllardır
Tamam bende diyorum yapı sakat, o zaman Kavukcu yerinde olsam istifa ederim kendiniz yapın transferi derdim.
Ha zaten o da bir iş beceremiyor o yüzden sürekli Gardi gel sen yap şu görüşmeleri diyorlar.
Bu kulübe bir futbol aklı gelmediği sürece bunların yaşanması normal çünkü hep aynı döngünün içerisindeyiz. Biz niye hep ağır ilerliyoruz ve rakiplerin isteyince hemen yarın oyuncuyu getirebiliyor? Bunu düşünen yok.
Forveti beslemek zorundasınOnların yetersizliği ve Icardi ne alaka? Her pası adamın tam ayağına mı atmak zorundayız?
Bir de ciddi ciddi video yapmışlar. Birinde orta tam kafasına gelmemiş diğeri Yunus zar zor yetiştiği topa güdümlü orta yapamamış. O kadar kolaysa aynı videoda Icardi sağdaki bomboş Sane'ye atsaydı.
Çok tutmuyorum herifi ama mücadele ediyo.helal olsunFark yaratan asensio... Hem pres yapiyor hem topu cok akilli kullaniyor bilmem bizden giden birini animsatti mi ?
Luyindamanin sakatlanmayan hali cikarsa ihya oluruzbelçika ligi kadar güven vermeyen başka bi lig yok onyedika, luyindama çıkarsa biteriz