Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milano güzel yer gezip gezip geri dönerler.

1768255341201.webp

Simitçinin de paralı elemanları kendini nasılda belli ediyor hemen
Bu simitciye zamanında hain bu herif dediğim için bi ay mapus yattım. O gün de mesele bunun satılık kalemlerine yalan haber girdirmesiydi. Yanlış hatırlamıyorsam donnaruma işi. Bu tescillilerin transfer faresine haber uçuran haber girdirenin de bu olduğu anlaşıldı. Bu herifi acilen kovmak lazım.

Yav dostum %25 başarısı var diyorsun ben de sana gerçekleşmiş örneğini veriyorum. O gün Doue ile anlaşıldı haberini girmeyen yoktu herkes yalan söylemiyorsa öyle :)

Pape Gueye konusunda sana hak veriyorum ben de yazdım aynısını, Haluk yine ortalığı karıştırmak için haber yapıyor bence :)
Dostum hoca da gidip 30+m luk topcular diye tutturmayacak. Gitsin biraz da genc alip parlatsin

Biz bunlara rağmen nasıl bu kadar başarılı bir kulübüz hayret.

Transfer yapmaya mehter takımı gibi bağıra çağıra gidiyorız. Galatsaray size 10 gömlek büyük.

Git bitli otelini işlet
Bayat simitlerini sat
Sende anadolu takımını çalıştır.

Dursun Amedsporu baskani ile bulusup birde resim mi cektirmis?

Bence Fofana da olabilir.

Milano çıkarması

Her sene kız istemeye giden doğulular gibi bütün sülaleyi toplayıp gidiyorlar adamlarda kovup geri gönderiyor

Onyedika kesinlikle alınmamalı

ne yazık ki gs yorumcuları hem futboldan anlamıyorlar hemde ılık götlüler

hiçbirzaman konu fb şike/yapı olaylarına laf etmez sinsi sinsi korkaklıklarından futbol yorumlarlar

Galatasarayın içişlerindede aynılar sinsi sinsi eleştirirler hiçbirzaman kitabın ortasından konuşmazlar! aman şunla aram bozulmasın aman hoca kızmasın kafasındalar!

bunların kralıda emre özcanmı ne bokumsa o!

kusura bakmayın doluyum daha ağırda konuşurdum aslında!

herşeyin başı bu yılanlar!

hıncal uluçun torbasında ki kıl olamazlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt