Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.633
- 5.795
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oulai,Olaigbe,Onuachu ve Opoku yu alalım yeter
Oyle deme rtaş Guya herseyi biliyor çunku mesela kanteyide soylenmeden ta 10 gun onceden biliyormuş ama konusmamiş niyeyseTutturduğunu görmedim şuana kadar

Yapabilse daha önce yapardı, demek ki insan yönetimi bazılarının geçmişte iddia ettiği kadar iyi değil. Tam aksine sorunlu. Fenerin kadro her yıl bizden çok daha kalabalık ama ona rağmen oynadım, oynamadım, saldım mevzusu olmuyor. Sahaya çıkan yeteneği ölçüsünde bir şekilde işini yapmaya çalışıyor ki bizden 10x filan kaotik bir ortam.Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.
Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
Bence buradaki genel problem hocanin yedek oyunculara yeterince deger ve sure vermemesinden kaynakli, o yuzden oyuncularda hoca bana guvenmiyor modunda saliyor ben oyle dusunuyorum.Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.
Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
E niye söylüyor o zaman. Kavukçuyu yalayacam diye girdiği şekiller patlatıyorTansel, Leao'yu istediğimizi söylüyor yakında ismi düşer diyor ama bu iş olmaz diyor.
Doğrucu davudum![]()
Güney Kartal' Alıntı:Ne yapmış yav
O kadar para veriyorsak 200 daha koyalım Mbappe olalım. Osimhen-Mbappe ile mancınık A.Ş kurarız.Leao olmazsa alternatifi Raphinha
Bunu nerde dedi mesela?Bana göre %90
Osimhen alındı, Singo dedi, alındı, Sane alındı. Başka transfer istemem diyen oydu, iş bende diyen de.. bunu diyorsa artık başkasında suç arayamazsın. Hatırla Lemina dendiğinde 12 kişimi oynatacaz diyen, 4-5 ay sonra yönetim zoru ile lemina alınan ve buna rağmen oynatmayan ve al esamesine yazdırmayan buydu, taki Leminasız olmayacağını anlayana kadar.. işin garibi lemina onu şampiyon yaptı. Yine de yaranamadı adam..
daha yazılacak çok şey var ancak, şu soru yeterli;
hangi hocanın elinde böyle bir 11 verildi renkdaş? Kimi istediyse aldılar.. daha ne yapsınlar? Sonuç; adını sanını bilmediğimiz takımlara yenilmek elenmek oldu.
Lig şampiyonluğu Ali’nin etkisi ve rakiplerin en kötü döneminde olması ve Erden gibi bir adam iskeleti kurdu.. yoksa Okan on gömlek küçük geliyor Galatasaray’a,