Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.

Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
Yapabilse daha önce yapardı, demek ki insan yönetimi bazılarının geçmişte iddia ettiği kadar iyi değil. Tam aksine sorunlu. Fenerin kadro her yıl bizden çok daha kalabalık ama ona rağmen oynadım, oynamadım, saldım mevzusu olmuyor. Sahaya çıkan yeteneği ölçüsünde bir şekilde işini yapmaya çalışıyor ki bizden 10x filan kaotik bir ortam.

Net bir gerçek çok göz ardı ediliyor.

Rotasyon oyuncusunu buna alıştırmsk gerekiyor, kendini korumasını sağlamak gerekiyor, 3 senedir yedeğe düşüp salmayan neredeyse olmadı, birşeye çözüm bulunacaksa önce buna bulunsa iyi olur. Tesadüf olamaz zira.
Bence buradaki genel problem hocanin yedek oyunculara yeterince deger ve sure vermemesinden kaynakli, o yuzden oyuncularda hoca bana guvenmiyor modunda saliyor ben oyle dusunuyorum.

Takimda cok ciddi as ve yedek oyuncular diye bolunmusluk var bunun sebebi hem OB hemde yedek oyuncularin genel kalitesi daha dusuk olmasi yani arada epey fark olmasi. Rotasyon yapamiyor dogru duzgun.

Alacağımız topçu ne kadar isimli olursa o kadar başarılı oluruz gibi kamilce bi düşünce var bunlarda

ec1a9aaa80a898f7c57a36140ccc634e.jpg

Yönetimden şu tarz gelecek bir foto transfer sevdalılarının yüreğine su serper

Hocamiz genc topcu istemiyor işte kapatın konuyu yaw.

Bana göre %90
Osimhen alındı, Singo dedi, alındı, Sane alındı. Başka transfer istemem diyen oydu, iş bende diyen de.. bunu diyorsa artık başkasında suç arayamazsın. Hatırla Lemina dendiğinde 12 kişimi oynatacaz diyen, 4-5 ay sonra yönetim zoru ile lemina alınan ve buna rağmen oynatmayan ve al esamesine yazdırmayan buydu, taki Leminasız olmayacağını anlayana kadar.. işin garibi lemina onu şampiyon yaptı. Yine de yaranamadı adam..
daha yazılacak çok şey var ancak, şu soru yeterli;
hangi hocanın elinde böyle bir 11 verildi renkdaş? Kimi istediyse aldılar.. daha ne yapsınlar? Sonuç; adını sanını bilmediğimiz takımlara yenilmek elenmek oldu.
Lig şampiyonluğu Ali’nin etkisi ve rakiplerin en kötü döneminde olması ve Erden gibi bir adam iskeleti kurdu.. yoksa Okan on gömlek küçük geliyor Galatasaray’a,
Bunu nerde dedi mesela?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt