Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psg de sırıtan adam burda kral olur gözünü seveyim ağabey geçen sene Berkan Taylan vardı ilerde Halil vardıPsgyi neymarı messiyi bappeyi iplemeyen adam 29unda süper ligi ipleyecek he,hemde karakteri ağır sorunlu birisi
Geçen sene izledim bunu bizim 2018de kurduğumuz kadrodaki latovlevici gibi sırıtıyodu psgde
Aslında sahiplenip işine odaklansa Inter dönemindeki gibi sorumluluk alsa kaptanlık bile yapabilecek bir adam ama eylül olmuş adam Miami'den foto atıyor, mental olarak zaten yeni sezon olduğunun farkında dahi değil.Ve bu olulerden biktik usandik artik.. Dirisi gelmedikce bir anlami da olmuyor iste maalesefIsmi var cismi yok deriz o hesap. Yeteneklerinden suphem yok sorun bu degil zaten, sorun adamin suan ki durumu, esinin bu kadar onde planda olusu, kariyerindeki "istatistiklere de yansimis" dusus vs.. Tam sorunlu transfer profil tanimina uyuyor neyseki kiralik ama bu transfer bizim icin 1.forvet konumunda olunca beklentiler de cok buyuk olmakta..
Icardi, Wanda'ya "A" bile diyemez. Ne tartışması renktaş..Bende Icardi esiyle tartisir ve herzamanki gibi barisana kadar, morali yok diye ruh gibi takilir korkusu var.
Ben olsam ben de öyle bir karının dibinden ayrılmam.bu adam karısının dibinden ayrılmaz
inş iptal olur bu transfer
Icardi, Wanda'ya "A" bile diyemez. Ne tartışması renktaş..
Yaw yıldız diye istemiyo değilim isim olarak doğru değil bence takım kurgusuna uymuyoPsg de sırıtan adam burda kral olur gözünü seveyim ağabey geçen sene Berkan Taylan vardı ilerde Halil vardı
Aslında sahiplenip işine odaklansa Inter dönemindeki gibi sorumluluk alsa kaptanlık bile yapabilecek bir adam ama eylül olmuş adam Miami'den foto atıyor, mental olarak zaten yeni sezon olduğunun farkında dahi değil.
Mertens geldiğinde çıldırıyordu maça çıkmak için mesela.