Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FbrNcQhWIAEW_Px

Psgyi neymarı messiyi bappeyi iplemeyen adam 29unda süper ligi ipleyecek he,hemde karakteri ağır sorunlu birisi

Geçen sene izledim bunu bizim 2018de kurduğumuz kadrodaki latovlevici gibi sırıtıyodu psgde

Hakaret etmeden yorum yapmak zor.girmesekte olur nobete

Bende Icardi esiyle tartisir ve herzamanki gibi barisana kadar, morali yok diye ruh gibi takilir korkusu var.

Psgyi neymarı messiyi bappeyi iplemeyen adam 29unda süper ligi ipleyecek he,hemde karakteri ağır sorunlu birisi

Geçen sene izledim bunu bizim 2018de kurduğumuz kadrodaki latovlevici gibi sırıtıyodu psgde
Psg de sırıtan adam burda kral olur gözünü seveyim ağabey geçen sene Berkan Taylan vardı ilerde Halil vardı

Ve bu olulerden biktik usandik artik.. Dirisi gelmedikce bir anlami da olmuyor iste maalesef :( Ismi var cismi yok deriz o hesap. Yeteneklerinden suphem yok sorun bu degil zaten, sorun adamin suan ki durumu, esinin bu kadar onde planda olusu, kariyerindeki "istatistiklere de yansimis" dusus vs.. Tam sorunlu transfer profil tanimina uyuyor neyseki kiralik ama bu transfer bizim icin 1.forvet konumunda olunca beklentiler de cok buyuk olmakta..
Aslında sahiplenip işine odaklansa Inter dönemindeki gibi sorumluluk alsa kaptanlık bile yapabilecek bir adam ama eylül olmuş adam Miami'den foto atıyor, mental olarak zaten yeni sezon olduğunun farkında dahi değil.
Mertens geldiğinde çıldırıyordu maça çıkmak için mesela.

Bide diyolarki 3 sene önce dünyanın en iyi 3 forvetinden biriymiş

La 3 sene önce bizim kalede simovic oynuyodu sanki dünden bahsediyomuş gibi

Psg de sırıtan adam burda kral olur gözünü seveyim ağabey geçen sene Berkan Taylan vardı ilerde Halil vardı
Yaw yıldız diye istemiyo değilim isim olarak doğru değil bence takım kurgusuna uymuyo

Git abuyu al bu adamdan daha düşük segment ama daha fazla katkı verir çünkü ihtiyacımız o tarz

Aslında sahiplenip işine odaklansa Inter dönemindeki gibi sorumluluk alsa kaptanlık bile yapabilecek bir adam ama eylül olmuş adam Miami'den foto atıyor, mental olarak zaten yeni sezon olduğunun farkında dahi değil.
Mertens geldiğinde çıldırıyordu maça çıkmak için mesela.

Ben de bunu anlamiyorum hayir Icardi yasi da fazla degil (29) bu iste tam da korkulacak karakter oldugunu bagirmakta taa Miami'lerden. Mertens ve Gomis dogru ornekler bu acidan, islerine saygi/tutku ve bundan beslenme durumu. Podolski'de boyleydi misal. Valla bilmiyorum, yanilalim yeter diyorum su asamada cunku baska bir isimde gecmiyor ve anlasildigi soyleniyor. Tek bir amorti durumu o da kiralik olusu ancak cok buyuk patlariz iyi is cikarmazsa cunku Sefer ile sezon bitmez, Gomis'de yasi geregi 60dk'dan fazla kalamaz sahada.

Gecen senenin şampiyonu, oturmus hazir kadrolu. Transferleri övulen ts gol atma özurlusu. Allah allah🤔🤔

yabancı sınırı büyük sıkıntı. ederinin çok üzerinde paralar veriliyor yerlilere

Bide 30m euro opsiyon varmış he anasını

Seriyi kiraladık onunda opsiyonu öyle bişeydi 1 sene sonra 200bin euroya fulhama gitmemişmiydi

İcardiyi alalım sonraki seneye eyüpsporda izleriz,ertesi senede bet raklamı yapar dombili sneijder gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt